Kirss.Net

Sunday, 10 October 2010 12:47

Kui kingad oskaksid rääkida...

 

Räägitakse, et me valime riideid, jalatseid, meiki jmt vastavalt oma iseloomule. Kui see nii on, siis miks mitte vaadelda kingade valimise protsessi psühholoogilisest vaatevinklist. Teisisõnu, mida räägivad kingad oma omanikust?

 

Kujuta ette, et sulle pakutakse tasuta jalatsipaari. Millise mudeli valiksid(mõtle sellele, milline sulle kõige rohkem meeldiks ja mida sa tahaksid, mitte aga jalatsite praktilisusele)?

 

ˇ 

pilt: dreamstime.com  

 

Kõrge kontsaga kingad(üle 7 cm)

 

Sellised kingad on omaniku seksikuse, vabaduse ja originaalsuse peegeldus. Need jalatsid reedavad oma kandja soovi köita ümbritsevate tähelepanu. Kuid miks tekib selline soov? Kas liiga kõrge või liiga madala enesehinnangu pärast. Esimesel juhul on naine teadlik, et kõrged kontsad köidavad meeste tähelepanu ning kasutab edukalt seda saladust. Teisel juhul on tegu hoopis enesekaitsega: kontsakingad annavad naisele justkui erilise staatuse, mis peaks vaenulikke inimesi eemal hoidma.

 

Madalamad kontsad(alla 7 cm)

 

Madalamad kontsad on energiliste, endas kindlate, kuid samal ajal ettevaatlike ja praktiliste naiste valik. Nende omanikud teavad, et meeste tähelepanu köitmiseks pole ilmtingimata vaja ebamugavaid ülikõrge kontsaga jalatseid, ning naudivad meestega flirtimise protsessi. Nad on sageli väga naiselikud ning tundlikud persoonid.

 

Platvormkingad

 

Platvormkingi eelistavad emantsipeeritud ja vabadustarmastavad naised. Selline naine väärtustab tavasid ja moraalinorme, püüab järgida mängureegleid. Enesekindlus, otsekohesus ja põikpäisus on tema iseloomu lahutamatud osad. Tegemist on pigem praktilise naisega, kuid mõnikord – kui see on talle kasulik – võib ta romantiliselt käituda.

 

Baleriinikingad ja vabaajajalatsid

 

Baleriinikingad annavad märku rahulikust ja tasakaalustatud iseloomust. Selliseid kingi valiv naine on sageli madala enesehinnanguga, kuid see ei takista tal inimestega suhelda. Teda usaldatakse ning väärtustatakse. Selline naine on romantiline ning suhtub elusse kui filosoof, eelistades kompromisse tülidele.

 

Meestejalatsitega sarnased mudelid

 

Meheliku stiiliga jalatsid reedavad omaniku konservatiivsust, soovi elada üldkujunenud reeglite järgi. Selline naine on iseenda hea sõber: on sihikindel ning teab, mida ta saavutada tahab, mida ta võib endalt nõuda ja mida mitte. Psühholoogid aga väidavad, et selline valik võib osutada hoopis raskele eluperioodile, väsimusele või depressioonile, kuna liigne praktilisus pole alati hea.

 

Spordijalanõud

 

Spordimudelid on kõige mugavam variant ning sobivad siirastele, sõbralikele ning seltskondlikele inimestele. Nad saavad ümbritsevatega hästi läbi ega näe vajadust ebamugavate jalatsite järele.

Read 5103 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 184 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun