Kirss.Net

Monday, 16 January 2012 16:20

Kuidas tööotsingutes edukas olla?

 

Olenmees.ee - veebiportal meestele, kus on palju artikleid meestele, kuid ka naised leiavad nii mõndagi huvitavat! mees j naine

 

On üldteada fakt, et praegusel perioodil on keeruline tööd leida. Majandus teeb oma trikke ja sina seda üksikisikuliselt muuta ei saa. Küll on aga võimalik muuta enda tööotsinguid tunduvalt efektiivsemaks ning hankida töökoht ühiskonna üldise seisundi kiuste.



*Lihvi oma CV-d. CV ei tohiks olla lihtne loetelu aspektidest sinu minevikus, mis võimaldaksid sul soovitavat tööd teha. Pigem võiks see olla meisterlikult kokku pandud dokument sinu isiklikust missioonist. Proovi öelda vajalikke asju ilma igavaks muutumata.

 

*Täiusta oma kaaskirja. Kaaskiri võiks välja näha selline, nagu oleks ta kokku pandud just soovitavat ametikohta silmas pidades. See ei tohi olla liiga üldine ja mittemidagiütlev. Muidugi ei kirjuta sa iga kord täiesti uut kirja, ent pisut võiks maad kuulata ning konkreetse organisatsiooni eripärasid silmas pidades oma baaskirja täiendada.

 

*Ära jäta oma CV-sse kirjavigu. See on äärmiselt ebaprofessionaalne. Miks peaks keegi palkama töötaja, kes ei suuda isegi oma teksti vigadeta edasi anda?

 

*Loo erinevaid lähenemisnurki.Oma minevikku kokku valetada pole hea mõte, ent erinevatele positsioonidele kandideerides tuleks kindlasti erinevaid aspekte rohkem välja tuua.

 


*Loo erinevaid lähenemisnurki
.Oma minevikku kokku valetada pole hea mõte, ent erinevatele positsioonidele kandideerides tuleks kindlasti erinevaid aspekte rohkem välja tuua.



*Vaata kõigepealt ringi oma tutvusringkonnas.Paljud ametid liiguvad tuttavatelt tuttavatele, mis on tööandja poolt ka arusaadav – inimest tundes on tema palkamine riskivabam. Seega levita teavet oma tööotsingutest sõprade-tuttavate hulgas.



*Tunne huvi.Olles saatnud oma CV või käinud tööintervjuul, aga olles veel vastuseta oleks mõistlik ise huvi üles näidata. Saada viisakas kiri ning kinnita oma huvi konkreetse positsiooni vastu.



*Valmista ennast tööintervjuuks ette.Vii ennast kurssi ettevõtte varasemate ja aktuaalsete tegemistega, tutvu ka sellega, millise pildi nad ise endast on proovinud luua. Mõtle läbi võimalikke küsimusi, kui vaja siis harjuta intervjuud enne mõne sõbra abiga. Proovi mõelda ka uusi perpektiive ettevõtte tuleviku jaoks.



Töö hankimine on keeruline ka majanduslikumalt kergemal ajajärgul, seega tasuks ülesannet tõsiselt võtta ning pisut rohke ettevalmistusele aega kulutada.

 

link: http://olenmees.ee/kuidas-toootsingutes-edukas-olla

VEEL ROHKEM HUVITAVAT MEESTEST SAAD LUGEDA SIIT>>>> www.olenmees.ee

 

 

Read 3704 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 118 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun