Print this page
Sunday, 06 April 2014 14:44

Tuhat korda head ööd

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Tusen ganger god nattfilmid 2013

Filmi pikkus: 1 h 57 min  

Žanr:   Draama

Lavastaja: Erik Poppe

Osatäitjad: Juliette Binoche, Nikolaj Coster-Waldau, Lauryn Canny, Adrianna Cramer Curtis

Tootmisaasta: 2013

Kinodes alates:   04.04.2014

Rebecca on üks maailma parimatest sõjafotograafidest. Ta saab raskesti viga pildistades Kabulis nais-enesetaputerroristi. Koju jõudes plahvatab veel üks pomm – abikaasa ja tütred esitavad talle ultimaatumi: kas töö või perekond.

Pinev atmosfäär. Rituaalne pesemisriitus. Hoiatav turvavöö ja –vesti naisterahva kehal. Religioosne tseremoonia? Oleme Kabulis, koos naisega, kes on kohe-kohe valmis päästma lahti surma ja hävingu. Kogu operatsiooni filmib üles fotograaf Rebecca, üks maailma edukamaid sõja-fotograafe. Kuid seekord kaotab Rebecca peaaegu oma elu...

Hiljem kodus kinnitab abikaasa Marcus Rebeccale, et armastab teda, aga ei soovi enam elada pidevas hirmus ja teadmatuses. Eriti seetõttu, et nende kaks tütart, 7-aastane Lisa ja 13-aastane Steph, vajavad oma ema. Steph eriti, kes on sulgumas oma enda maailma, kus pole ema jaoks kohta.

Rebecca vannub Marcusele, et ta ei lähe enam kunagi sõjatandrile. Kuid veendumus, et tema fotod suudavad maailma muuta, teevad väga raskeks tema otsuse tööst eemale jääda ja edaspidi elada tavalist elu ema ja abikaasana. Siis tuleb pakkumine pildistada põgenikelaagrit Keenias, kohas, mis on väidetavalt nii ohutu, et emal lubatakse tütar Steph kaasa võtta...
 

 

film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2837 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun