Print this page
Monday, 26 May 2014 17:50

Paras pähkel

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: The Nut Jobfilmid 2014

Filmi pikkus: 1 h 25 min  

Žanr:   Komöödia, seiklus, animatsioon

Lavastaja: Peter Lepeniotis

Osatäitjad: Ivo Uukkivi, Tarvo Krall, Eduard Toman, Emil Rutiku

Tootmisaasta: 2014

Kinodes alates:   2.05.2014

Väike isepäine orav nimega Pahur (Ivo Uukkivi) elab linna pargis koos paljude teiste loomadega – hiired, mutid, rotid ja muidugi terve pande teisi oravaid. Pärast Pahura põhjustatud õnnetust, mille käigus kogu pargirahva talvine toiduvaru vastu taevast lendab, kästakse tal pargist igaveseks lahkuda. Nüüd peab Pahur leppima raske eluga otse linnatänavail. Õnneliku juhuse tõttu sattub Pahur aga Maury pähklipoodi – koht, mis võib päästa tema enda ja kogu pargipere saatuse. Selgub aga, et pähklipood ei sisalda eneses ainult rikkalikku pähklivalikut, vaid ka midagi ootamatult ohtlikku, millesse orav Pahur nüüd paratamult segatud on...

Tulvil vapraid kangelasi, kavalaid pahalasi, üliohtlikke päästeoperatsioone, koomilisi kaklusi ning lihtsalt nabani nalja, on PARAS PÄHKEL üks lahedalt lõbus ja pööraselt tempokas animaseiklus kogu perele.

Film linastub eesti keeles, nii 2D-s kui 3D-s. Tegelastele andsid oma hääled Ivo Uukkivi, Eduard Toman, Tarvo Krall, Emil Rutiku ja teised.
 
 
 
film

 film

 

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 3462 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun