Print this page
Monday, 04 August 2014 08:33

Lucy

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Lucy

Filmi pikkus: 1 h 29 min  

Žanr:   Action, ulmefilm,  Alla 14 a. keelatud

Lavastaja: Luc Besson

Osatäitjad:   Scarlett JohanssonMorgan FreemanAnaleigh TiptonChoi Min-sikPilou AsbaekJulian Rhind-Tutt

Tootmisaasta: 2014

Kinodes alates:  15.08.2014

Noor ja muretu üliõpilane Lucy leiab end juhuse tahtel allmaailma hämarate tehingute keskelt narkomuulana. Vägisi peidetakse tema kehasse pakk tugevat sünteetilist kemikaali, mille lekkimise tagajärjel suudab Lucy aga olukorra ootamatult enda kasuks pöörata. Temast saab halastamatu võitleja, kes väljub tavapärase inimloogika raamidest. Lucy hakkab maailma järk-järgult uut moodi tajuma ning on aina tugevnevate üliinimlike võimete abil suuteline kogu end ümbritsevat mõjutama...

Oma filmides "Leon" (1994) ja "Viies element" (The Fifth Element, 1997) on legendaarne režissöör ja stsenarist Luc Besson loonud ühed meeldejäävaimad ning karmimad naissoost märulikangelased filmiajaloos. Nüüd on Luc Besson tagasi oma uusima filmiga LUCY - märulipõnevik, mille peaosades Scarlett Johansson (“Tasujad”) ja Morgan Freeman (“Nüüd sa näed mind”), samuti Korea staar Min-sik Choi (“Vana poiss” 2003) ja Amr Waked (“Lõhepüük Jeemenis”).

Filmi tõlkis Piret Nukki.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2617 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun