Kirss.Net

Monday, 25 August 2014 09:26

Postimees Pat

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Postman Pat: The Movie

Filmi pikkus: 1 h 28 min  

Žanr:   Komöödia, animatsioon, kogupere

Tootmisaasta: 2014

Kinodes alates:  5.09.2014

Sõbralik ja kõigi poolt armastatud postiljon Pat tegeleb oma lemmiktööga ja elab rahulikku elu ühes Briti väikelinnas. Juhtub aga nii, et Pat osaleb rahvustelevisiooni korraldatud talendikonkursil, kus selgub, et ta polegi ainult eeskujulik postiljon. Ta lummab oma lauluga nii žürii kui ka televaatajad ning pääseb edasi finaali.

Paraku ei too au ja kuulsus vaid õnne. Koheselt tekivad tal kadestajad, kes on valmis kõigeks, et finaalis Pat kaotaks. Justkui sellest veel vähe, otsustab postkontori juhtkond, et ajutiselt asendab Pat‘i tema järgi loodud robot «Patbot 3000», kelle abiliseks on kass «Jessbot». Talendikonkursi finaali lähenedes hakkab Pat ise mõistma, et raha ja kuulsus võivad jätta ta ilma kõige kallimast – armastavast perest, sõpradest ja lugupidamisest, mille ta on oma kohusetundliku tööga saavutanud. 

Vaatamata e-kirjade ajastule, pole joonisfilm postiljon Pat‘ist karvavõrdki minetanud oma fenomenaalset populaarsust Suurbritannias. Pat‘iga on üles kasvanud mitu põlvkonda, kelle jaoks on peene huumoriga vürtsitatud lood lõbusast ja sõbralikust postiljonist muutunud klassikaks.

Kogupere joonisfilm «Postimees Pat» on põnev ja õpetlik lugu nii lastele kui ka nende vanematele. Film linastub dubleerituna eesti keelde!
 
 
 
 
 
 
 
 
film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2335 times
More in this category: « Tüdrukute seeliku all Jäljed »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 141 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun