Print this page
Friday, 25 December 2009 09:12

Alvin ja koopaoravad 2

Rate this item
(1 Vote)

 

film

Originaalpealkiri: Alvin and the Chipmunks 2

Filmi pikkus: 1:30 h

Žanr: perefilm, komöödia, seiklus

Lavastaja: Betty Thomas

Osades: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler

Tootmisaasta/riik: 2009, 20th Century Fox, USA

Kinodes alates: 25.12.2009


Kolm muhedat karvast venda on tagasi! Koopaoravad Alvin, Simon ja Theodore. Pärast järjekordset äpardust, millesse olid segatud Alvin ja nende heliloojast hooldaja Dave Seville (Jason Lee), peab musikaalne kolmik kolima Dave’i laheda sugulase Toby juurde.

 

Ja sarnaselt inimlastega hakkavad nad seal kohalikus koolis käima. Kool toob endaga noorte rokkstaaride jaoks kaasa hulga uusi väljakutseid nagu kodused ülesanded, kehalise kasvatuse tunnid ning loomulikult… tüdrukud! Ehk siis oravaplikadest trio, kes tegelevad ka laulmisega ja seda Alvini ning vendade endise ahne mänedzheri Ian Hawke’i (David Cross) käe all, kes on lubanud teha neist tüdrukutest kõige suuremad staarid maailma muusikaturul.

Koguperekomöödia ”Alvin ja koopaoravad 2” on järg 2007. aasta menukomöödiale. Erinevalt esimesest osast räägivad kõik tegelased nüüd puhtas EESTI KEELES! tegelastele annavad oma hääled Anatoli Tafitšuk, Maarius Pärn, Veiko Anvelt, Merilin Kirbits, Mairi Jõgi, Natali Lohk, Priit Võigemast, Tiit Sukk, Taavi Teplenkov, Rasmus Kaljujärv ja paljud teised. Dublaažirežissöör Erki Aule.

 

 

film

 

film

 

film

 

film

 

allikas: superkinod.ee

Read 8085 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun