Print this page
Friday, 25 December 2009 09:12

Pandorum

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Pandorum

Žanr: õudus, seiklus

Lavastaja: Christian Alvart

Osades: Ben Foster, Dennis Quaid, Cam Gigandet, Cung Le, Eddie Rouse

Tootmisaasta: 2009, USA, Saksamaa

Kinodes alates: 02.10.2009


Kaks astronauti ärkavad pealtnäha mahajäetud kosmoselaeva hüperunekambris. Kottpimeduses ja meeltesegaduses mehed kuulevad kusagilt laevasisemusest tuhmi kõminat ja kriiksumist. Nad ei mäleta kõige vähimatki. Kes nad on? Milline on nende missioon?

 

 

Leitnant Payton (Dennsi Quaid) juhendab raadiosaatjast kaplan Bowerit (Ben Foster), kes seikleb sügaval laevas ning avastab peagi hirmutava tõe. Aegamisi paljastuvad kosmoselaeva surmavad saladused ning astronaudid taipavad, et nende ellujäämine on tähtsam, kui nad iial oleks osanud arvata.

 

Õudusfilmis PANDORUM teevad koostööd Dennis Quaid („Vaatenurk", „Heas seltskonnas"), Ben Foster („3:10 Yumasse"," Tappev sõprus"), Cam Gigandet („Videvik", „Ära iial tagane"), Cung Le ("Reegliteta võitlus") ning uustulnukana Antje Traue ja režissöör Christian Alvart („Antikehad"), et tuua vaatajateni hirmuäratav lugu kahest kosmoselaevale lõksu jäänud meeskonnaliikmest. 

 

 

film 

 

film 

 

film 

 

film  

 

film 

 

allikas: www.acmefilm.ee

MsoNormal
Read 2500 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun