Print this page
Thursday, 24 December 2009 13:26

Hertsoginna

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: The Duchess

Filmi pikkus: 1:50 h

Žanr: draama, ajalugu

Lavastaja: Saul Dibb

Osades: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Charlotte Rampling, Dominic Cooper

Tootmisaasta: 2008, Suurbritannia

Kinodes alates: 30.01.2009


Georgiana (Keira Knightley) sai tuntuks oma karisma, ilu ja ekstravagantse maitse tõttu ning kogus hiljem kurikuulsust hasartmängusõltuvuse ja armulugudega.

 

 

Noorukese neiuna abiellus ta oma ema leedi Spenceri (Charlotte Rampling) mahitusel Devonshire’i erakliku ja tundetu hertsogiga (Ralph Fiennes), kes oli usaldusisikuks nii kuningliku perekonna kui ka valitsuskabineti liikmetele, ent kellel nappis huvi oma kauni naise vastu. Hoolimata abieluprobleemidest tõusis värske hertsoginna kiiresti moeikooniks ning leidliku poliitikuna tegutsedes sai temast kogu rahva lemmik.

 

Peenetundelise kostüümidraama peateema on meeleheitlik armastuseotsing. Lisaks Georgiana kirglikule, ent paratamatule hukule määratud armusuhetele krahv Grey’ga (Dominic Cooper), elas hertsoginna kümneid aastaid koos oma abikaasa ja parima sõbrannaga, moodustades üsnagi õõvastava armukolmnurga.

 

“HERTSOGINNA” on väga kaasaegselt mõjuv lugu kuulsusest ja meeleheitlikust armastusest. Film põhineb Amanda Foremani biograafilisel menuromaanil “Georgiana, Devonshire’i hertsoginna”. 

 

film 

 

film 

 

film 

 

film 

 

allikas: www.acmefilm.ee

Read 2948 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun