Print this page
Friday, 25 December 2009 12:34

Vennad

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Brothers

Filmi pikkus: 1:50     h

Žanr: draama

Lavastaja: Jim Sheridan

Osades: Jake Gyllenhaal, Natalie Portman, Tobey Maguire, Mare Winningham, Sam Shepard

Tootmisaasta: 2009

Kinodes alates: 19.02.2010


Kui medaleid pälvinud mereväelane teenistuses kaduma läheb, asub tema naise ja laste eest hoolitsema pahapoisina tuntud noorem vend.

 

Selle tagajärjed raputavad aga tervet perekonda. „Vennad" jutustab mõjuva loo kahest vennast, kolmekümnendates kapten Sam Cahillist (Tobey Maguire) ja tema nooremast vennast Tommy Cahillist (Jake Gyllenhaal), kes on teineteise täielikud vastandid. Neljandat teenistusaega alustav mariin Sam on abielus keskkoolikallima Grace'iga (Natalie Portman) ja isaks kahele pisitütrele (Bailee Madison, Taylor Grace Geare). Tema üdini karismaatiline väikevend Tommy on äsja vanglast vabanenud eluvend, kes on alati nutikuse ja sarmiga laineid löönud. Juba esimesel vabaduseõhtul, kui peetakse Sami ärasaatmispidu ema Elsie (Mare Winningham) ja eruväelasest isa Hanki (Sam Shepard) juures, saab temast perekonna ässitaja.

 

 

film 

 

film 

 

film 

 

film 

 

allikas: www.acmefilm.ee

Read 2359 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun