Kirss.Net

Friday, 25 December 2009 13:34

See on keeruline

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: A Christmas Carol

Filmi pikkus: 2:01     h

Žanr: romantiline komöödia

Lavastaja: Nancy Meyers

Osades: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski

Tootmisaasta: 2009

Kinodes alates: 15.01.2010


Jane’il (Meryl Streep) on kolm täiskasvanud last, talle kuulub Santa Barbaras asuv edukas pagaritöökoda-restoran ning pärast kümme aastat kestnud lahutusprotsessi on ta viimaks teinud rahu oma advokaadist eksabikaasa Jake’iga (Alec Baldwin). 

 

Ent kui Jane ja Jake peatuvad oma poja ülikooli lõpetamise ajal samas hotellis, hakkavad asjad muutuma keeruliseks. Süütust õhtusöögist saab midagi mõeldamatut – armusuhe. Jake on uuesti abiellunud endast palju noorema Agnessaga (Lake Bell) ning Jane on nüüd korraga armukese rollis! Sellesse sasipuntrasse segatakse ka arhitekt Adam (Steve Martin), kelle Jane palkas oma kööki renoveerima. Enda lahutusest toibuda püüdev Adam hakkab Jane’I armuma, kuid märkab peagi, et on saanud osaks armukolmnurgast. Kas Jane ja Jake peaks oma eluga edasi minema või ongi armastus teisel ringil veel magusam? See on… keeruline.

 

“See on keeruline” on ülimalt elurõõmus komöödia armastusest, abielulahutusest ja kõigest, mis sinna vahele jääb. Filmi autoriks on lavastaja-stsenarist Nancy Meyers (“Mida naised tahavad”, “Puhkus”, “Parem hilja kui mitte kunagi”), osades Meryl Streep (“Mamma Mia!”), Steve Martin (“Pruudi isa”), Alec Baldwin (“Minu parima sõbra pruut”), Lake Bell (“Abielu Vegase moodi”), Rita Wilson (“Unetu Seattle’is”) jt. 

 

 

film

 

film

 

film

 

film

 

allikas: www.forumcinemas.ee

param name=
Read 2744 times

Related items

  • Kastitrollid

    Laika animastuudio (“ParaNorman”, “Coraline”) kuldse käe all valminud multifilmi KASTITROLLID eestikeelse dublaaži tegid helistuudio Orbital Vox, dublaažirežissöör Margo Teder (“Mina, supervaras 2”, “Lumekuninganna ja igavene talv”) ja tõlkija Mihkel Mõisnik (“Mina, supervaras 1 ja 2”, “Smurfid 1 ja 2”). Eesti keeles andsid filmile oma hääled lisaks ülamainituile veel Märt Avandi, Margo Teder, Tanel Saar, Margus Tabor jpt... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

  • Maastik mitme kuuga

    “Maastik mitme kuuga” on draama keskealisest mehest, kes elab pealtnäha tavalist elu oma naise ja lastega. Tegelikult on nende suhe tupikus, aga parem kooselu illusoorsed dekoratsioonid kui vabalangemine tühjusesse... Kinodes alates: 03.10.2014

    film

  • Valemaandumine

    VALEMAANDUMINE on pöörane action-komöödia, mille mõjutajateks on Guy Ritchie filmid ja Todd Phillipsi kurikuulus "Pohmaka" saaga. Loo keskmes on neli sõpra, Johnny (Gil Darnell), Ben (Anthony Strachan), Tim (Oliver Jackson) ja Michael (Scot Williams), kes satuvad kurja saatuse tahtel kuhugi Ida-Euroopa kolkasse ning peavad leidma kodutee läbi prostituutide, salakaubavedajate, räpaste politseinike, odava õlle ja haiglaste fantaasiate... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 122 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun