Print this page
Friday, 25 December 2009 14:08

Printsess ja konn

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Princess and the Frog

Filmi pikkus: 1:37 h

Žanr: perefilm, animatsioon

Lavastaja: Ron Clements, John Musker

Osades: Anika Noni Rose, Bruno Campos, Keith David

Tootmisaasta: 2009

Kinodes alates: 22.01.2010


Kõik teavad lugu printsessist, kes leiab tõelise armastuse, suudeldes konna, kellest saab nagu nõiaväel nägus prints, kellega koos nad siis õnnelikult aegade lõpuni elavad.

 

Käesolevas loos on küll olemas ilus tüdruk ja ta suudleb ka konna, kuid tulemus on… hoopis teistsugune. Samas on see vaid üks paljudest üllatustest, mida pakub lustiline lugu täis nalja, põnevust, meloodiaid ja tundeid.

 

“Printsess ja konn” on “Väikese merineitsi” ja “Aladdini” tegijate uus muusikaline muinasjutt, mis mõeldud vaatajale vanuses 2-102. Selleks, et tegelaskujud räägiks sulaselges eesti keeles, loovutasid neile oma hääle Märt Avandi, Sandra Uusberg, Peeter Oja, Mait Malmsten, Emil Rutiku, Anu Lamp, Jaan Rekkor, Erki Aule ja paljud teised. Filmis kõlavate laulude muusika kirjutas Oscari-võitja Randy Newman, eestikeelsed laulusõnad Uku Toomet. Eestikeelse versiooni valmimist juhatas oma ala asjatundja Veiko Anvelt. 

 

 

film

 

film

 

film

 

film

 

allikas: www.forumcinemas.ee

color2=0xe87a9f
Read 8719 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun