Print this page
Monday, 15 March 2010 08:25

Suletud saar

Rate this item
(0 votes)

 

saar

Originaalpealkiri: Shutter Island

Filmi pikkus:   2:18  h

Žanr: Põnevusfilm

Lavastaja:  Martin Scorsese

Osades: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Michelle Williams, Ben Kingsley

Tootmisaasta: 2009

Kinodes alates:   26.02.2010


On aasta 1954. Innukad föderaalametnikud Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ja Chuck Aule (Mark Ruffalo) asuvad uurima Massachusettsi ranniku lähedal asuva eraldatud saare psühhiaatriahaiglast müstilisel kombel põgenenud patsiendi juhtumit.

 

Isiklikel põhjustel soovis Teddy saarejuhtumit kindlasti endale, kuid peagi tekivad temas kahtlused, et tema saarele sattumine võib olla radikaalseid, isegi ebaeetilisi, ebaseaduslikke ning kuritahtlikke ravimeetodeid kasutavate haiglatohtrite väärastunud plaan.



Teddy läbinägelikkus annab talle peagi väärt juhtniidi, kuid haigla ei luba teda juhtumit lahendavate arhiiviandmete ligi. Kui orkaan saare ja mandri ühenduse katkestab, „põgenevad“ tekkinud segaduses veel mitmed ohtlikud kurjategijad. Segaseid ja võimatuna näivad vihjed tekib aina juurde nii, et Teddy hakkab kahtlema kõiges - oma mälus, paarimehes, isegi mõistuses.

 

 

saar

 

saar

 

saar

 

saar 

allikas: www.forumcinemas.ee 

pildid: www.imdb.com 

 

 

Read 3729 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun