Print this page
Sunday, 04 July 2010 10:34

Charlie St. Cloud

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Charlie St. Cloud

Filmi pikkus: 1:30 h

Žanr: Draama

Lavastaja: Burr Steers

Osades: Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, Kim Basinger, Ray Liotta.

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates: 27.08.2010


Vilunud purjetajal Charlie St. Cloudil (Zac Efron) on armastav ema Claire (Oscari-võitja Kim Basinger) ning väikevend Sam (uustulnuk Charlie Tahan), kes teda jumaldab.  

 

Lisaks sellele on poiss saanud stipendiumi, mis viib ta õppima kaugele unisest linnakesest ookeani kaldal, kus ta veetis kogu oma senise elu. Paraku tõmbab helgele tulevikule kriipsu peale tragöödia, mis purustab Charlie unelmad ühe hetkega.

Pärast seda, kui tema klassiõde Tess (Amanda Crew) mõni aeg hiljem ootamatult kodulinna naaseb, seisab Charlie raske valiku ees: kas pidada kinni nelja aasta eest vennale antud lubadusest või minna armastuse toel viimaks oma eluga edasi.

“Charlie St. Cloud“ on emotsionaalne romantiline draama, mille aluseks Ben Sherwoodi romaan “The Death and Life of Charlie St. Cloud“. Osades Zac Efron (“Jälle 17“, “Keskkoolimuusikal“), Amanda Crew (“Connecticutis kummitab“), Donal Logue (“Kiirabihaigla“), Charlie Tahan, Kim Basinger (“8 Mile“) ja Ray Liotta (“Omad poisid“). Lavastas Burr Steers (“Jälle 17”).

 

 

film 

 

film 

 

film 

 

film 

allikas: forumcinemas.ee

Read 2751 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun