Print this page
Thursday, 27 January 2011 08:24

Varietee

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Burlesque

Filmi pikkus:  1h 58 min

Žanr: Draama

Lavastaja: Steve Antin

Osades:  Cher, Christina Aguilera, Alan Cumming

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates:  21.01.2011


Ali (Christina Aguilera) on väikelinna tüdruk, kellel on suur hääl ja veel suuremad unistused. LA-sse jõudes saab ta ettekandjaks kunagise staari Tessi (Cher) teatris “The Burlesque Lounge”, mis on sarnaselt oma omaniku ja peaesinejaga näinud palju paremaid aegu.

Rabavad kostüümid ja julge koreograafia jätavad uustulnukale sügava mulje ja ta kinnitab endale, et ühel päeval särab temagi sel laval.



Töö käigus sõbruneb ta ühega tantsijatest (Julianne Hough), soetab endale alatu ja kadeda vaenlase (Kristen Bell) ning võidab baarman Jacki (Cam Gigandet) südame. Teravmeelse avamänedzheri (Stanley Tucci) ning konferansjee (Alan Cumming) abil jõuab Ali viimaks leti äärest ka lavale. “The Burlesque Lounge” võib tõusta tänu tema häälele tagasi endisesse hiilgusesse, kuid ootamatult saabub karismaatiline ettevõtja (Eric Dane) ahvatleva pakkumisega...

 

 

 film

 

 film

 

 film  

 allikas: forumcinemas.ee 

Read 3395 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun