Print this page
Thursday, 27 January 2011 11:00

Võitleja

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Fighter

Filmi pikkus:  1h 55 min

Žanr: Draama

Lavastaja: David O. Russell

Osades:  Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:  11.02.2011


Tõestisündinud lugu. Kergekeskkaallasest Ducky Eklund (Christian Bale) oli oma kaaluklassi uhkus, ta oli suurepärane poksija, kuniks kaotas tiitli Sugar Ray Leonardile. Koos tiitliga kaotas ta ka usu poksimisse.

Sellest algas mehe allakäik, temast sai narkosõltlasest kurjategija, kes lõpetas vanglas. Peale seda otsustas Ducky poolvend Micky (Mark Wahlberg) astuda oma iidolist venna jälgedesse ning hakata tegelema ametlikult poksimisega. Micky arvas, et ta on parim poksija, kuid ka tema kaotas oma elu tähtsaima tiitlimatši. Noormees sattus masendusse ning loobus spordist, kuniks tema vend vanglast vabanes. Ducky kinnisideeks sai juhatada oma noorem poolvend tagasi õigele rajale ja treenida teda kergekeskkaalu meistritiitli jaoks. Ka juhuslik kohtumine baaris kauni Charlene'iga (Amy Adams) innustas Mickyt taas poksiringi astuma. Charlene suutis meest veenda, et suurimad takistused tema teel võidule asuvad väljaspool poksiringi, probleemiks on tema perekond – treenerist vend, seitse ranget õde ja võimukas ema (Melissa Leo).

 

 

 film

 

 film

 

 film  

 allikas: forumcinemas.ee 

Read 3053 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun