Print this page
Tuesday, 03 May 2011 06:46

Punamütsike

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Red Riding Hood

Filmi pikkus:  1h 40 min

Žanr: Thriller, romantika, fantaasia

Lavastaja: Catherine Hardwicke

Osades: Amanda Seyfried, Lukas Haas, Gary Oldman

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates: 29.04.2011


Valerie (Amanda Seyfried) on noor ja kaunis naine, keda tõmbab kahe mehe poole. Ta armastab mõtisklevat Peterit (Shiloh Fernandez), kuid tema vanemad on korraldanud abielu jõuka Henryga (Max Irons).

Valerie ja Peter ei soovi teineteist kaotada ning kavatsevad üheskoos põgeneda, kui linna rabab uudis - Valerie vanema õe tappis ümbritsevas metsas elutsev libahunt.

Elanikud on aastaid elajaga kõrvuti elanud - seda tänu igakuistele loomohverdustele. Ent hundi hammas läheb verikuu aegu verele ja sedakorda nõutab ta inimohvri. Kättemaksu ihkavad inimesed pöörduvad kuulsa libahundiküti - Isa Solomoni (Gary Oldman) poole. Solomon hoiatab, et päeval inimese ja öösel hundina uitaja võib olla keegi külaelanike seast. Iga järgmise ohvriga tõstab Valeries pead kahtlus, et libahunt võib olla keegi, keda ta armastab. Linna raputab paanika, ent Valerie avastab elajaga ootamatu sideme - millegi, mis neid halastamatult teineteise poole tõmbab, tehes neist mõlemast nii kahtlusalused... kui peibutised.

 

 

 film

 

 film

 allikas: www.forumcinemas.ee: www.imdb.com  

Read 3904 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun