Print this page
Wednesday, 22 June 2011 18:11

Teie kõrgeausus

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Your Highness

Filmi pikkus:  1h 43 min

Žanr: Komöödia, seiklus

Lavastaja:  David Gordon Green

Osades: Danny McBride, Natalie Portman,  James Franco

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates: 24.06.2011


Läbi ajaloo on jutustatud legende vapratest, nägusatest rüütlitest, kes päästavad hättasattunud kaunitare, tapavad draakoneid ja alistavad kurjuse.

 

Ent nii mõnegi kangelase varjus on tema kasutu noorem vend, kes püüab kõigest sellest jamast võimalikult kaugele hoida. Samasugune paar on nüüd teie ees.



Thadeous (Danny McBride) on pidanud terve elu kõrvalt vaatama, kuidas tema ideaalne vanem vend Fabious (James Franco) käib hulljulgetel õilsatel retkedel ja on seeläbi võitnud terve kuningriigi elanike südame. Ta on leppinud kanepi, alkoholi ja kergemeelsete piigadega. Ent siis, kui tema vanema venna kihlatu Belladonna (Zooey Deschanel) röövitakse õela ja alatu võluri Leezari (Justin Theroux) poolt, annab kuningas oma kasutule logardist pojale valiku: võta end kokku ja aita vennal pruut päästa või sa jääd kõigest ilma...



Äärmiselt lõbus ja ropusuine fantaasiaseiklus, millesarnast omaaegsetes muinasjuturaamatutes kohe kindlapeale ei leidunud.
 

 

 

film

 

film

 

film

 

allikas: www.forumcinemas.ee: www.imdb.com  

/div
Read 2634 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun