Print this page
Monday, 14 November 2011 17:41

Kolm musketäri

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Three Musketeers

Filmi pikkus:  1h 42 min

Žanr: Action, seiklus, romantika

Lavastaja: Paul W.S. Anderson

Osades:  Logan Lerman ("Percy Jackson ja Välguvaras"), Milla Jovovich ("Resident Evil"), Matthew Macfadyen ("Robin Hood"), Ray Stevenson ("Thor"), Luke Evans ("Blitz"), Mads Mikkelsen ("007: Casino Royale"), Gabriella Wilde ("Doctor Who"), Til Schweiger ("Vääritud tõprad"), Juno Temple ("Pimeduse rüütli tagasitulek"), Orlando Bloom ("Kariibi mere piraadid"), Christoph Waltz ("Vääritud tõprad")

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates: 14.10.2011

Alexandre Dumas’ maailmakuulsal romaanil põhinev igihaljas seiklus “Kolm musketäri”

jõuab kinolinale esmakordselt 3D-s!

Athos (Matthew Macfadyen), Porthos (Ray Stevenson) ja Aramis (Luke Evans) on Prantsusmaa kuninga kolm parimat musketäri, kes saavad jälile kardinal Richelieu’ (Christoph Waltz) kurikavalale plaanile trooni vallutamiseks. Musketärid võtavad oma tiiva alla noore ja edasipüüdliku kangelase d’Artagnani (Logan Lerman) ning üheskoos peab vapper nelik nurjama salaplaani, mis ei ähvarda üksnes Prantsuse trooni, vaid tervet Euroopat.

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

Read 7230 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun