Print this page
Thursday, 22 March 2012 10:53

Põrguline: kättemaksu hing

Rate this item
(0 votes)

 

film  

Originaalpealkiri: Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Filmi pikkus: 1h 35 min

Žanr: Action, thriller

Lavastaja: Mark Neveldine, Brian Taylor

Osades: Nicholas Cage, Ciarán Hinds, Idris Elba

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:  23.03.2012

 

 

Endine kaskadöör Johnny Blaze (Nicolas Cage) varjab end Ida-Euroopas ning võitleb jätkuvalt needusega, mis muudab ta kurjuse läheduses leegitseva pealuuga Põrguliseks. Ent ühel päeval langeb talle taas kohustus päästa maailm. Selle ülesande lahendamiseks otsustab Blaze ühendada jõud munk Moreau'ga ning koos üritavad nad päästa ühe poisi ja tema ema elu kuradi enda käest.

Vanakuradil on aga varuks eriti kavalad trikid. Ta veenab noort mustlasnaist andma talle oma sündimata poeg, et tema abil siis hiljem maapealne põrgu valla päästa. Seega on Blaze'il enamgi põhjust saada üle oma identiteedikriisist ja kasutada deemonit endas saatanaga ning tema käsilastega võitlemiseks.

Nicolas Cage on taas kinoekraanidel Johnny Blaze'ina plahvatuslikus action-filmis “Põrguline: kättemaksu hing” ning sedakorda jõuab ta vaatajate ette 3D-s!

Filmi režissöörid Mark Neveldine ja Brian Taylor on juba ammu otsinud uut väljakutset, et luua absoluutselt viimase piirini viidud action-film, nagu seda oli ka nende suurhitt “Adrenaliin” (Crank). Ja just seda neile pakubki uus Põrgulise lugu, kus nad saavad ühendada oma seiklusliku lähenemise Nicolas Cage'i tasemel näitlejaga. Kui režisööridelt küsiti, et millised on nende tulevikuplaanid, siis nad naljatasid: “Võibolla loome veel põnevama ja seikluslikuma vastasseisu oma järgmises projektis – Põrguline vs Chev Chelios ("Adrenaliini" peategelane). Ja nad mõlemad on leekides!”

Enne seda aga saavad müstika ja actioni-fännid nautida filmi “Põrguline: kättemaksu hing” kinodes juba 23. märtsist.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

 
Read 2613 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun