Print this page
Thursday, 22 March 2012 10:54

21 Jump Street

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: 21 Jump Street

Filmi pikkus: 1h 49 min

Žanr: Komöödia, action

Lavastaja: Phil Lord, Chris Miller

Osades: Johnny Depp, Channing Tatum, Jonah Hill

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates: 16.03.2012

 

 

80ndate samanimelisel menuseriaalil põhinevas märulikomöödias "21 Jump Street" kavatsevad Schmidt (Jonah Hill) ja Jenko (Channing Tatum) oma noorukieaprobleemid selja taha jätta. Nad lähevad tööle politseisse, salajasse Jump Streeti üksusesse. Nende nooruslik välimus on hea kattevari ja nii saadetakse nad kohalikku keskkooli salatööle. Relvad ja ametimärgid vahetatakse koolikottide vastu, et uurida vägivaldset ning ohtlikku narkovõrgustikku. Keskkool pole aga kaugeltki selline, mille semud mõne aasta eest lõpetasid. Kumbki ei arvanud, et neil tuleb uuesti rinda pista pubekaea hirmude, ängi ja probleemidega, mis olid nende jaoks juba unustatud teema.

Režissöörideks Phil Lord ja Christopher Miller, osades Jonah Hill ("Superbad", "Edu valem"), Channing Tatum ("G.I.Joe", "Vanne"), Brie Larson ("Scott Pilgrim terve maailma vastu"), Dave Franco ("Scrubs", "Õuduste öö"), Rob Riggle ("Pohmakas", "Varuvõmmid"), Ice Cube ("Kolm kuningat") jt. Filmi tootjaks on hitimeister Neil H. Moritz ("Kiired ja vihased", "xXx").

Episoodilises rollis astub üles ka 80ndatel selle seriaaliga esmase kuulsuse saavutanud megastaar...

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

Read 2298 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun