Kirss.Net

Thursday, 26 April 2012 07:56

Lumivalgeke ja kütt

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Snow White and the Huntsman

Filmi pikkus: 2h 00 min

Žanr: Seiklus, fantaasia

Lavastaja:  Rupert Sanders

Osades: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   1.06.2012

 

Eepilises seiklusfilmis "Lumivalgeke ja kütt" mängib Kristen Stewart ("Videviku" saaga) ainsat inimest kogu maal, kes on kaunim kurjast kuningannast (Oscari-võitja Charlize Theron), kes püüab teda seetõttu iga hinna eest hävitada. Julm valitseja ei osanud aga ettegi kujutada, et tema võimu ohustav südikas noor naine on õppinud sõjakunste sellesama küti (Chris Hemsworth, "Thor") käe all, kelle kuninganna Lumivalgekest tapma saatis. Noor Briti staar Sam Claflin ("Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel") kehastab prints Williamit, keda on pikka aega paelunud Lumivalgekese ilu. Lisaks neile teevad kaasa Ray Winstone ("Hugo Cabret' leiutis"), Bob Hoskins ("Hook"), Ian McShane ("Kariibi mere piraadid"), Vincent Regan ("300"), Toby Jones ("Harry Potter ja tarkade kivi"), Nick Frost ("Shaun of the Dead") jpt.

Suurejoonelise uue nägemuse klassikalisest muinasjutust äratasid ellu Hollywoodi veteran-produtsent Joe Roth ("Alice Imedemaal") ning oma kinodebüüti tegev lavastaja Rupert Sanders, kelle vändatud efektsed reklaamid (Adidas, Halo 3, Nike, Xbox, Absolut Vodka, Axe jpt.) on toonud mehele kuhjaga erinevaid auhindu.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 3646 times
More in this category: « Teel Tšernobõli päevikud »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 151 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun