Kirss.Net

Tuesday, 25 September 2012 07:48

Armastusega Rooma

Rate this item
(0 votes)

film Originaalpealkiri: To Rome, With Love

 

Filmi pikkus: 1h 52 min


Žanr: Komöödia, Alla 12 a. keelatud


Lavastaja: Woody Allen

 

Osades: Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Woody Allen

 

Tootmisaasta: 2012

 

Kinodes alates: 21.09.2012

 

“Armastusega Rooma” on kaleidoskoopiline komöödia, mille tegevus leiab aset maailma ühes lummavamas linnas. Film viib meid kokku tuntud Ameerika arhitektiga, kes meenutab oma nooruspäevi; tavalise keskklassi roomlasega, kellest saab äkitselt Rooma suurim kuulsus; provintsist pärit noorpaariga, kes mõlemad satuvad erinevatesse armuseiklustesse; ja Ameerika ooperilavastajaga, kes püüab lavale saada laulvat surnumatjat.

Tuntud arhitekt John (Alec Baldwin) puhkab Roomas, kus ta nooruses elas. Oma kunagises ümbruskonnas jalutades kohtab ta Jacki (Jesse Eisenberg), kangesti teda ennast meenutavat noormeest. Vaadates pealt, kuidas Jack armub ülepeakaela oma tüdruku Sally (Greta Gerwig) pimestavasse ja flirtivasse sõbrannasse Monicasse (Ellen Page), elab John uuesti läbi oma elu ühe valusaima romantilise episoodi. Samal ajal lendavad Rooma pensionile jäänud ooperilavastaja Jerry (Woody Allen) ja tema naine Phyllis (Judy Davis), et kohtuda tütre Hayley (Alison Pill) itaallasest kihlatu Michelangeloga (Flavio Parenti). Jerry on rabatud, kui kuuleb Michelangelo surnumatjast isa Giancarlot (tuntud tenor Fabio Armiliato) duši all laulmas aariaid, mis sobiksid hästi ka La Scala lavalaudadele. Olles veendunud, et nii suurepärast annet ei tohi vaka all hoida, haarab Jerry võimalusest aidata Giancarlot ning ühtlasi värskendada enda karjääri.

Leopoldo Pisanello (Roberto Benigni) on aga harukordselt igav mees, kes ühel hommikul ärgates avastab, et temast on üleöö saanud Itaalia suurimaid kuulsusi. Peagi jälgivad kõmuajakirjanikud iga ta sammu ning tahavad teada isegi tema elu pisemaid detaile. Kui Leopoldo võrgutava rambivalgusega tasapisi harjuma hakkab, mõistab ta viimaks ka kuulsuse hinda. Samal ajal jõuab väikesest provintsilinnast Rooma Antonio (Alessandro Tiberi), kes loodab ülirangetele sugulastele oma armsa uue naise Millyga (Alessandra Mastronardi) muljet avaldada ning tänu sellele tähtsale suurlinna ametikohale saada. Koomilise arusaamatuse ja juhuse tõttu lähevad paarikese teed päevaks lahku. Päeva lõpuks peab Antonio võhivõõrast kaunitari (Penélope Cruz) oma naise pähe esitlema ning Millyt meelitab õrnustega legendaarne filmistaar Luca Salta (Antonio Albanese).

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 3336 times
More in this category: « Looraks Vanapiigad »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 362 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun