Print this page
Tuesday, 22 January 2013 07:31

Jaht

Rate this item
(0 votes)

film Originaalpealkiri: Jagten

 

Filmi pikkus: 1h 55 min

 

Žanr:  Draama, Alla 12 a. keelatud

 

Lavastaja: Thomas Vinterberg

 

Osades:  Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen,  Annika Wedderkopp 

Tootmisaasta: 2012

 

Kinodes alates: 18.01.2013

 

Uue energiaga laetud Thomas Vinterberg paljastab filmis JAHT laastavate tagajärgedega Taani maaühiskonda. Režissöör naaseb enesekindlalt oma vana stiili ja mõne tuttava teema juurde. Viies narratiivi hulljulgelt usutavuse piirile, kasutab Vinterberg kuuma lasteahistamise teemat selleks, et panna proovile väikelinna hoolikalt punutud fassaad, kuni haavad vihaselt nähtavale tulevad.

Mikkelsen mängib filmis Lucast, tasast ja tagasihoidlikku lasteaiakasvatajat, kes püüab saada üle valusast abielulahutusest ja eemalolekust oma pojast Marcusest (soe esitus noorelt näitlejalt Fogelstrømilt). Vinterberg ehitab sündmustikku üles tõhusalt ja ühemõtteliselt ning filmi tegevus leiab aset kahe kuu jooksul: novembris ja detsembris. Me näeme, kuidas Lucase parima sõbra Theo (Bo Larsen) viieaastane tütar Klara tuleb välja oma süüdistusega; me teame, miks ta seda teeb, ja sedagi, et Lucas on süütu.

Film on taani keeles, eesti- ja venekeelsete subtiitritega

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

 

Read 3523 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun