Print this page
Tuesday, 05 February 2013 17:52

Nõiakütid Hans ja Grete

Rate this item
(1 Vote)

Originaalpealkiri: Hansel and Gretel: Witch Huntersfilm

Filmi pikkus: 1h 26 min 

Žanr: Komöödia, action, õudus, fantaasia
Alla 12 a. keelatud

Lavastaja:   Tommy Wirkola

Osades:  Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala, Peter Stormare

Tootmisaasta: 2012 

Kinodes alates:  01.02.2013

 

Lavastaja ja stsenarist Tommy Wirkola ("Død snø", 2009) hoogsa action-muinasjutu peategelasteks on kõikidele lastele Vendade Grimmide muinasjutust tuttavad õde-venda Hans ja Grete, vaese puuraiuja lapsed, kes nõiutud metsas ekseldes kurja nõia piparkoogimajakesse sattusid.

Mis ei tapa, teeb tugevamaks! Tommy Wirkola ülioriginaalses versioonis on Hansukesest ja Gretekesest saanud lapsepõlves kogetu tagajärjel nõidasid jahtivad pearahakütid. See kurjusega võitlusele pühendunud osavate vibuküttide tandem on süngel keskajal nõutud spetsialistideks, kes ei säästa ühegi sortsi elu. Kättemaks on magus!

Osades: Jeremy Renner ("Piinakamber", "Bourne´i pärand", "Tasujad"), Gemma Arterton ("Pärsia prints: Ajaliiv", "007: veidi lohutust"), Famke Janssen ("007 ja Kuldsilm", "X-mehed"), Pihla Viitala ("Paha pere"), Peter Stormare ("Fargo", "suur Lebowski").

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.eeimdb.com

Read 4604 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun