Kirss.Net

Tuesday, 05 February 2013 17:53

Ilusad olendid

Rate this item
(1 Vote)

Originaalpealkiri: Beautiful Creatures  

Filmi pikkus: 2h 03 min 

Žanr:   Draama, Alla 12 a. mittesoovitatav  

 
Lavastaja:   Richard LaGravenese   Osades:  Jeremy Irons, Emma Thompson, Viola Davis
Tootmisaasta: 2012 

Kinodes alates:   15.02.2013

17-aastane Ethan Wate (Alden Ehrenreich) on juba mitu kuud näinud üht ja sama unenägu, kus kodusõja lahinguväljal ootab teda keegi salapärane tütarlaps. Ethan soovib meeleheitlikult tüdrukuga kokku saada, kuid teda ähvardab seletamatu oht. Tugev välgulöök tapab Ethani iga kord enne, kui ta neiuni jõuab.

Ometi eelistab Ethan kummalise unenäo ohtusid reaalsele elule Lõuna-Carolinas Gatlinis. See on väike konservatiivne linnake, mis pole jõudnud 21. sajandiga sammu pidada - seal ei muutu ega toimu kunagi midagi. Pärast ema ootamatut surma on Ethan jäänud endassetõmbunud isaga kahekesi. Ta januneb elu järele, mida saab ammutada üksnes raamatutest.

Ethani maine elu võtab teise pöörde, kui linna saabub gootiliku mõisa erakliku omaniku Macon Ravenwoodi (Jeremy Irons) kaunis ning mõistatuslik sugulane Lena Duchannes (Alice Englert). Ethan on otsekohe Lenast võlutud, kuigi paistab, et neidu saadab kõikjal häving - Lenal on lummajavõimed, mida ta ei suuda kontrollida. Linnarahvas eesotsas konservatiivse proua Lincolniga (Emma Thompson) soovib tüdrukust lahti saada. Gatlini kõiketeadev raamatukoguhoidja Amma (Viola Davis) aga kardab, et minevik võib korduda. Põhjuseks perekonnasaladused ja needus, mis Lenat 16. sünnipäeva lähenedes ähvardab. See on päev, mil temast saab kas must või valge lummaja.

Võib-olla on Lena saatuse juba otsustanud needus, mis mässib teda Ethaniga loitsude ja ohtude võrku, kust nad ei pruugi aga pääseda.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee: imdb.com 

Read 4094 times
More in this category: « Suured lootused Paralleelmaailmad »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 139 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun