Kirss.Net

Wednesday, 23 October 2013 08:33

Härra Morgani viimane armastus

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Mr. Morgan´s Last Love

Filmi pikkus: 1 h 56 min  

Žanr: Draama, romantika

 


Osades:  
Michael Caine, Clémence Poésy, Gillian Anderson (telesari "Salatoimikud"), Justin Kirk (telesari "Weeds"), Jane Alexander ("Kramer vs Kramer", "Ring") jt

Tootmisaasta: 2013

Kinodes alates:   25.10.2013

HÄRRA MORGANI VIIMANE ARMASTUS on sakslanna Sandra Nettelbecki ("Bella Martha", 2001) liigutavalt südamlik lugu ootamatust sõprusest, mille peaosades teevad sümpaatsed rollid kahekordne Oscari-võitja Sir Michael Caine (Christopher Nolani Batmani triloogia) ja Clémence Poésy ("127 tundi", "Palgamõrvarid Brügges").

Matthew Morgan (Michael Caine) on endine ülikooliproferssor, kes kolis koos oma naise Joaniga (Jane Alexander) Pariisi pensionipõlve veetma. Pärast naise surma veeretab löödud mees päevi õhtusse kui kuutõbine, kuni ootamatu kohtumine ta elule tagasi äratab. Härra Morgan sõbruneb noore prantslannaga, kelle relvitukstegev vitaalsus ja vankumatu optimism sunnivad ka lootuse kaotanud vanamehe tagasi õnne poole komberdama.

Nende igapäevaste jalutuskäikude ajal läbi Pariisi, lõunate ajal parkides ja väljasõitudes maale avastab see ootamatu paar sõpruse võlu, hea kaaslase seltskonnast tulenevat lohutust, kübeke romantikat ja perekonna tähenduse. Nende elu õppetundide kaudu leiavad nad kumbki omal moel taaskord armastuse ja lootuse.
 
 
 
 

 

film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2364 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 165 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste sirgendamine

Pole midagi ilusamat kui luksuslikud, si

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun