Print this page
Thursday, 19 December 2013 10:35

The Broken Circle Breakdown

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: The Broken Circle Breakdownfilmid 2013

Filmi pikkus: 1 h 51 min  

Žanr:   Draama, muusika, romantika, Alla 12 a. mittesoovitatav

Lavastaja:  Felix Van Groeningen

Osatäitjad:   Johan Heldenbergh, Veerle Baetens, Nell Cattrysse, Geert Van Rampelberg, Nils De Caster

Tootmisaasta: 2012

Kinodes alates:   13.12.2013

Didier on karune belglane, tulihingeline Ameerika fänn ja veel kirglikum bluegrassi austaja, kes mängib bändžot nagu vana kauboi kunagi. Elise on seksikas ja isepäine blondiin, kelle keha on kaetud tätoveeringutega. See on armastus esimesest silmapilgust ning üheöösuhtena alanud tutvusest kasvab hingesugulus. Elisest saab solist Didier´ bluegrass bändis ning naine jääb peagi lapseootele. Kui muretutest boheemlastest vanemate armastatud tütrekesel ilmneb tõsine tervisehäda, pannakse proovile nende usk ja uskumused... ja ka armastus.

Režissöör jutustab nende lugu põimides mänglevalt stseene erinevatest ajahetkedest, mille tulemusena rullub lahti siiralt liigutav lugu ja meeldejäävad karakterid poevad publiku südamesse. Elame tegeleastele kaasa nii rõõmujoovastuses kui ka sügavas kurbuses ning selle emotsionaalse teekonna saateks kõlab nakatav bluegrass muusika.
 
 
 
 

 

film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 3998 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun