Kirss.Net

Monday, 16 April 2012 16:22

My nutrition guide

                                                               Autor: Helena Timberg

                                                                     www.helenafit.blogspot.com

dieet Paljud teist on küsinud minu toitumise kohta. Tahan kohe kõige alguses öelda, et see on see mida mina usun ja õigeks pean. Kindlasti ei ole ma mingi toitumisspetsialist, nii et kui keegi soovib vastu vaielda siis palun tehke seda.

 

***Püüan süüa päevas viis korda- iga 3-4 tunni tagant. Kolm põhitoidukorda ja kaks vahepala. Kuna ma ärkan tavaliselt 10 ajal või hiljemgi siis päris nii mitu korda ma päevas süüa siiski ei jõua. Tihedalt tuleb süüa selleks, et hoida veresuhkur stabiilsena(kui see kõigub siis tekivad igasugu vastikud isud)

 

 

 

***Proovin süüa enamasti värsket- külmutatud köögiviljad on minu lemmikud, lisaks kanafilee või kala(enamasti konservis tuunikala) ja kõrvale sepik.

 

***Oluline on tarbida ka "häid rasvu"(pähklid, avokaado, lõhe). Muidu hoiab keha pekist kinni ja kaalu alandamine jälle palju raskem.

 

pilt: freedigitalphotos.net 



***Olen suur soola sõber aga nüüd ei pane juba pool aastat millelegi soola. Selle võib välja vahetada meresoola, maitsetaimedega, sidrunimahlaga või sojakastmega ntks.



*** Vett joon ka nii palju kui meeles on:D Kõige paremini joon ma vett siis kui teen suurde kannu sidrunivee, nii läheb see päris kiiresti ära.



***Enne trenni söön umbes 2-3 tundi. Täiskõhuga ei ole eriti mõnus trenni teha niikuinii. Ja siis uuesti umbes tund peale trenni, et keha siis saaks taastuda.



*** Püüan planeerida oma toitumiskava nädalaks- nii on suurem tõenäosus, et toitun tervislikult. Poes käin ka ostunimekirjaga.



Veel mõned asjad mida teen mis minu arust:D soodustavad rasvapõletust.


Roheline tee- seda joon tavaliselt hommikuks. Mingid uuringud näitasid et rohelise tee joomisel on rasvapõletus 24 tunni jooksul suurem:) ("Roheline tee, olles antioksüdantiderikas, on kogunud populaarsust tänu oma võimele takistada rasvade imendumist ning aktiviseerida rasvade ainevahetust maksas. Samuti on leitud, et roheline tee aitab oluliselt suurendada keha energiakulu 24 tunni jooksul pärast joomist. Seda termogeneetilist protsessi mõjutavad rohelises tees sisalduvad polüfenoolsed ühendid – katehoolid.")


Kohvi- Tegelikult ma kohvi ei joo aga kuna see kiirendab ainevahetust siis vahel surun alla. Ilma koore ja suhkruta muidugi.


Tsilli ja pipar- Tõmbab ka ainevahetuse tööle.("Just pipraliste perekond on see, mis aitab sul oma ainevahetuse veelgi kiiremini ja tulisemalt tööle panna. dieet Ühe uuringu kohaselt piisab vaid 5 grammist (vähem kui ¼ teelusikat) tšillist, et kiirendada naise ainevahetust vaid paari minutiga tervelt 20% võrra. Viimaste ajakirjas Physiology and Behaviour avaldatud uuringute kohaselt aitab erinevate vürtside, näiteks ingveri, musta pipra ja tšilli segu lisaks rahulolutundele võimendada ka termogeneesi ja rasva oksüdeerumist. ")

 

Igapäevaselt toitun ma nii nagu eelpool räägitud. Nüüd aga peod ja sünnipäevad(kaasa arvatud see kui kodus käin:D) Siis ma endale erilisi piire ei sea. 

 

Viimasel ajal on peolauad muutunud palju tervislikumaks (porgandi ja lillkapsa tipp ntks), kuid siis söön ka krõpsu, kooki, salatit ja mida iganes ma soovin.

 

 

Kuna ma eriti tihti pidudel ei käigi siis võin endale paar-kolm korda kuus ikka lubada. Püüan piirata vaid koguseid ja selles ju kogu iva ongi. Koju tulles joon palju vett, et pidusöök kiirelt kehast välja läheks.


Soooo thats about it. Loodan, et midagi ei unustanud. 

 

Millised on teie rasvapõletus nipid?

 

link: http://helenafit.blogspot.com/2011/10/my-nutrition-guide.html

 

 

Read 4058 times
More in this category: « Retsept: kana riisiga

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 191 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksehooldus/šampoonid

Juuste õige hooldus? Õigesti valitud ho

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun