Kirss.Net

Monday, 16 April 2012 16:23

Kuidas tervislikult maiustada?!

                                                                       Autor: Helena Timberg:

                                                                        www.helenafit.blogspot.com

 

dieet See on ilmselge et ma ei hoia elulõpuni krõpsudest, shokolaadist ja friikartulitest eemale. Ikka vahel võib AGA igapäevaselt peaks püüdma siiski tervislikumalt maiustada. Loodetavasti mõned head ideed:

 

 

Kõige ilmselgem- puuviljad. õunad, pirnid, banaanid maitsevad kõik imehästi ja sisaldavad vähe kaloreid

 

Selle asemel, et teele või hommikupudrule suhkrut lisada, tee asja magusamaks meega:) Kuigi mesi annab peaaegu samapalju kaloreid kui suhkur, ei tee ta sind paksuks ning lisaks tugevdab sinu immuunsust.


 
 
"Kõige olulisemad on mee puhul kaks asjaolu: kaaliumisisalduse tõttu loob mesi bakteritele ebasoodsa keskkonna ja isegi hävitab neid. Lisaks on mesi organismi jaoks valmistoode, mille omastamine ei nõua seedetraktilt erilist pingutust."ˇ dieet

Tudengi eine. Teate ju kõik neid pakikesi kus palju erinevaid pähkleid ja kuivatatud puuvilju. Siiski ei tohi nendega liiga hoogu minna, sest need tavalise suurusega pakid sisaldavad umbes 500kcal. sellest pakist tuleks süüa siis umbes 40-50g.

 

 

dieet Tume shokolaad. Oluline on paki pealt lugeda kakao sisalduse protsenti, seega enamus need tavalised fazerid, laimad, kalevid, bitterid jne ei sobi kohe üldse, sest seal liiga vähe kakaod ja liiga palju suhkrut. See protsent võiks siis olla üle 75- natuke pakendit uurides leiate selle kindlasti ülesse.

 

Sest värsked marjad on ilmselgelt liiga kallid ja jumal teab kust toodud praegusel ajal.  Sobivad nii suvel ise kappi pandud marjad ja poes on samuti müügil külmutatud eesti marjad. Väga mõnusad pudru peale, smoothi jaoks või kasvõi niisama näksimiseks.

 

 
Müslibatoonid. Muidugi on enamus poes müüdav suhteliselt ebatervislik.  Nestele müslibatoon sobib hästi, kõik need cornyd ja fitbatoonid ei kõlba aga kuskile. Üks batoon annab umbes 150 kcal. dieet

 

 

Pähklid on mõnus vahepala.(kindlasti mitte soola pähklid, enamasti on soolasisaldus liiga suur)  "On teada, et pähklid sisaldava hulgaliselt energiat ja rasvu. Sellest hoolimata ei tee suurem pähklite krõbistamine sinu kaalule halba ja sinu dieet tervisele on need rasvased krõbinad isegi kasuks, sest suudavad ennetada võimalikku südamehaigust ja suhkruhaigust. "

 

Neid võib krõbistada peaaegu et lõputult;) ja neil ju veel miljon kasu tervisele.

 

Kuidas SINA maiustad?  

 

  

pildid: freedigitalphotos.net;  link: http://helenafit.blogspot.com/2011/10/kuidas-tervislikult-maiustada.html

 

 

Read 4780 times
More in this category: « HelloHello OMNOMNOM TIME! »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 179 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun