Kirss.Net

Print this page
Tuesday, 07 July 2009 13:17

Numbrites on maagiat: mida oodata sellelt, järgmiselt või ülejärgmiselt aastalt?

Üks suurepärane tuleviku ennustamise viis on numeroloogiline prognoos. 

Numeroloogia (ladina sõnast numerus 'arv, number' ja kreeka sõnast logos) on esoteeriline distsipliin, mille raames püütakse nähtuste kohta informatsiooni saada nende nimede (või nimetuste) või ka arvuliste parameetrite kirjapildi analüüsi teel.

numbrid

Alguses leiame oma ELUTEE numbri, mille saame sünnikuupäevast. Selleks liidame kõik sünnikuupäeva arvud kas üks või kaks korda.


NÄIDE1: Sünnikuupäev on 19.07.1980


Tehe: 1+9+0+7+1+9+8+0=35 //Kuna 35 on kahekohaline arv, meil on aga vaja ühekohaline, siis teeme veel ühe tehte: 3+5=8, mis ongi 19.08.1980 sündinud inimese elutee number.


NÄIDE2: 01.01.2001


1+1+2+1=5, mis ongi juba ühekohaline arv ning seetõttu ei ole rohkem tehteid vaja.


Nüüd aga püüame ennustada, mida toob see või järgmine aasta. Analoogiliselt elutee numbriga käib ka aasta numbri leidmine. Selleks liidame: sünnipäev + sünnikuu + huvitav aasta


NÄIDE1: sündinud 19.07, huvitab aasta 2009


1+9+7+2+9=28//2+8=10//1+0=1, mis ongi 2009. aasta number 19. juulil sündinud inimese jaoks


NÄIDE2: sündinud 13.01, aasta 2010


1+3+1+2+1=8


Nüüd kui oskame leida oma aastanumbri, vaatame, mida see tähendab.


ÜKS. On kätte jõudnud aeg avastada enda jaoks midagi uut. Ees ootab uus töö, uued inimesed, uued huvid, nii et igav sul ei hakka. Tõsi küll, see „uus” võib põhjustada head kui halba, kuid lõppkokkuvõttes toovad ka takistused ainult õnne. See on „tegijate aasta”, ettevõtlikud inimesed, kes loodavad ainult enda peale, võivad saavutada palju kõigis eluvaldkondades.


KAKS. Sel aastal läheb sul vaja kannatlikkust, sest see on rahulik ja vaikne periood, mille eesmärgiks on kindlustada edu järgmiseks aastaks. Püüa veeta rohkem aega oma perekonna ja kallimaga, sest kaks on armastuse ja partnerluse number. Isegi kui sul on tööl probleeme, leiad kindlasti lohutust kodus.


KOLM. Nüüd algab saagi korjamise aeg: kui olid eelmisel aastal piisavalt püüdlik ja kannatlik, märkad õige pea ka oma töö tulemusi. Sind ootavad reisid, head suhted lähedastega, õnn ja edu armastuses. Kuid püüa olla tähelepanelikum enda partneri suhtes, ära nõua temalt liiga palju. Pööra tähelepanu ka otstarbekale tööjaotusele: ära oma võimeid üle hinda. Kui sa avastad endas mõne uue oskuse, siis arenda seda!

NELI. Ära püüa midagi muuta, sind ootab palju tööd, stabiilsed sõprussuhted, täielik harmoonia perekonnas, kuid peaaegu totaalne ajapuudus. Üksikud inimesed leiavad endale kallima, kuid aasta lõpuks jõuavad temaga tülli minna. Kõik sõltub sinust endast: ära oota peatseid tulemusi, püüa pöörata tähelepanu PROTSESSILE, oma elu organiseerimisele.


VIIS. See on uuenduste aeg: sind ootavad suured muutused. Ära algata uusi projekte, vaid tegele vanadega, ainult niiviisi saad vältida ebameeldivusi. Mis aga puutub intiimsfääri, siis ootab sind palju põnevat. Sul õnnestub elavdada harjumuspärast, rutiinseks muutunud suhet, tuua midagi uut. Kõige soodsamad kuud on mai ning juuni.


KUUS. See aasta on parim eneseharimise jaoks. Püüa saavutada sisemise ja välimise keha harmoonia ning tasakaal. Võid ka reisida – see ei põhjusta majanduslikke probleeme, võib-olla saad koguni kuhugi tasuta sõita. Võimalik, et teie perekonda sünnib laps. Usalda ja toeta oma partnerit – ta vajab sinu armastust.


SEITSE. On tulnud aeg puhata. Ära otsi uusi tegevusi, pööra tähelepanu haridusele, hoia end uuele armastusele avatuna. Samas püüa vältida probleemseid suhteid, mis võivad hävitada sinu õnne, nagu näiteks suhe abielus mehega.


KAHEKSA. See on materiaalne aasta: sind ootavad töö, karjäär, edukad tehingud ning raha. Pööra tähelepanu pisiasjadele: vaatamata sellele, et sel aastal ei tohiks tekkida majanduslikke probleeme, püüa rohkem säästa - olles täis energiat, võid osta asju, mida tegelikult ei vaja. Võimalik, et sind ootab loteriivõit.


ÜHEKSA. Aeg on teha kokkuvõte. Kuluta see aasta mõtlemisele, järelduste tegemisele, eelmiste aastate analüüsimisele. Sel juhul oskad tulevikus vanu vigu vältida ning järgmised 9 aastat osutuvad veelgi edukamaks. Kuna eelmine aasta möödus tormakalt kontoris, siis nüüd pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele.

pilt: sxc.hu 

Read 21373 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 120 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alu

Loe edasi »
Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun