Kirss.Net

Sunday, 17 January 2010 15:02

Sünnimärgid ennustavad saatust! Mis ootab sind?

Sensitiivid usuvad, et sünnimärgid on seotud inimese saatusega ning sünnimärgi kuju järgi on võimalik ennustada tulevikku.... 

sünnimärk  

 

SÜNNIMÄRKRistikujuline sünnimärk

 

Sellise märgiga last ootavad ees rasked katsumused, eriti kui ristimärk on peas – sellisel juhul võib ta kogeda teiste ükskõiksust ja mõistmatust. Ristitaoline sünnimärk rinnal tähendab põlatud armastust, mis võib anda traagilise varjundi kogu elule. Kui sul on ristimärk seljal, siis ära usalda kedagi, sest märk viitab reetmisele kõige lähedasemate ja kallimate inimeste poolt. Ristimärk paremal käel tähendab elukutsevalikuga eksimise tõenäosust. Samasugune märk vasakul käel manitseb inimest väga tõsiselt suhtuma elukaaslase valikusse, et partner ei hakkaks teda petma.

 

sünnimärkTähekujuline märk

 

Tähekujuline märk on väga hea märk ning sõltumata sellest, kus see märk asub, toob see alati õnne.

 

sünnimärkLindu meenutav sünnimärk

 

See on hea märk, eriti kui linnul on tiivad laiali. Sellise sünnimärgiga inimene on enesekindel ja tugeva iseloomuga ning võib elus kaugele jõuda. Ta on teiste vastu hea ja salliv ning teel oma eesmärgi poole kasutab vaid ausaid võtteid ega tee kellelegi kurja. Kui selline märk asub rinnal, on tegemist väga andeka inimesega, kes peaks ennast proovima kunstis või muusikas.

 

sünnimärkLeegikujuline sünnimärk

 

Tulemärgiga inimese saatus ei ole kerge. Selle omanik on väga impulsiivne, tema vihahood on hirmuäratavad ning ta ei suuda end talitseda. Samas kui ta kohtab oma eluarmastust, aitab viimane koleerilist iseloomu vaos hoida. Teisest küljest on leegikujulise sünnimärgiga inimesed võimelised sooritama kangelastegu. Sellist sünnimärki kandev mees on truu armastaja, kuid armukadetseb sageli, sageli on tal raske endale partnerit leida. Mis puutub sellise sünnimärgiga naistesse, siis on nad meeletud ja ekstravagantsed, armastavad silmatorkavalt riietuda ning neil on palju austajaid.

 

sünnimärkInimnägu meenutav sünnimärk

 

See on väga huvitav sünnimärk ning seda pole just meeldiv kanda: kogu aeg tundub, otsekui jälgiks sind keegi ning on selline tunne, nagu istuks sinus veel teine mina. Sellise sünnimärgiga inimesed on ausad ja puhta südametunnistusega. Nad on enesekesksed ning muretsevad selle pärast, mida teised nendest arvavad. Sageli on neil probleeme suhtlemise ja partneri leidmisega. Selline inimene vajab kellegi teise nõu ja abi. Kui niisugune sünnimärk asub peas, on selle omanikul kalduvus ennast analüüsida ja teistest eralduda. Kui märk on õlal, lisab see kandjale kannatlikkust ning järjekindlust – ta talub kergesti ebaõnne. Kõhu peal hoiatab see märk haiguste eest, manitseb järgima tervislikku eluviisi ja annab ka jõudu juurde. Märk, mis asetseb reie siseküljel, võib untsu ajada armuasjad: see näib inimest ja tema partnerit ka kõige intiimsemal hetkel jälgivat. Kuigi inimnägu meenutav sünnimärk viitab õnnetule saatusele, võib inimene oma käitumist hoolikalt analüüsides kõik raskused kergelt üle elada ning kõik saab korda.

 

sünnimärkPäikesekujuline sünnimärk

 

Päikesekujulise sünnimärgiga inimestel on kadestamisväärne iseloom ja nad tunnevad end kõige paremini päevasel ajal. Päikesekujulise sünnimärgiga inimene teeb teistele rõõmu: ta on andekas, tasakaalukas, ei talu tülisid ning on ideaalne perekonnainimene. Päikesemärgiga naisest saab kindlasti hea ema vähemalt kahele-kolmele lapsele.

 

sünnimärkHuultekujuline sünnimärk

 

See on nagu saatuse vingerpuss. Niisugune märk pakub inimesele pidevalt üllatusi. Peas või kaelal paiknedes näitab seesugune märk, et inimest võivad tabada huvitavad ja teravmeelsed ideed. Harilikult veab sellisel inimesel kõiges. Kui ta on mees, siis jumaldavad teda naised ja saatus on tema vastu erakordselt heatahtlik. Kui huultekujulist märki kannab naine, puutub ta vähemalt kord elu jooksul üleloomulike jõududega. Huultekujulise märgi kandjad on terve psüühikaga ning suhtuvad saatuselöökidesse eluterve huumoriga.

 

Allikas: „Sünnimärk kui saatuse hoiatus”, 2004, Kirjastus Sünnimaa 

Read 31368 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised kahte kategoorilisse rühma: nendeks, kes ei kujuta oma elu ilma põsepunata, ja nendeks, kes seda üldse

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 146 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun