Kirss.Net

Sunday, 24 January 2010 15:06

LILLEHOROSKOOP: mis lill sa oled ja kuidas see sind iseloomustab?

Sünnikuupäev määrab, kas oled salapärane orhidee, sõbralik sirel või häbelik karikakar. Lillehoroskoop jaotab kõik inimesed lilledeks ning räägib ka sinu iseloomust, tõmmates paralleele lille ja inimese vahel. 

 

lilled 

pilt: dreamstime.com

 

 

KOLLANE EMAJUUR 1.01-10.01

 

See südamesoojust sümboliseeriv lilleke tundub olevat salapärane, kuid tema loomuses on tegelikult rohkem häbelikkust. Selle märgi all sündinud inimene püüdleb visalt eesmärgi poole, arvestab teiste inimeste tunnetega ning on hea sõber igaühele.

 

KARUOHAKAS 11.01-20.01

 

Et talle ei pöörata kuigi palju tähelepanu, püüab ta sageli väevõimuga silma paista ja topib pidevalt nina igale poole. Mõnikord võtab ta endale üle jõu käivaid ülesandeid, millest peagi loobub. Samas ei märka paljud tema peamist iseloomujoont – headust. Ta on suurepärane sõber ja perekonnainimene ning hea alluv.

 

ÕLGLILL 21.01-31.01

 

Õlglill on tuhm ja üsna silmatorkamatu. Ta on küllaltki tagasihoidlik, kuid omab head maitset – paljud kadestavad tema elegantsust ja stiilitunnet. Õlglillel on piisavalt energiat, et kõikidest raskustest üle saada.

 

PUUVÕÕRIK 1.02-10.02

 

Puuvõõrik-naine paistab silma uudishimulikkuse ja kerglase käitumise poolest. Ta on riskimeelne ning oskab mehi võluda. Puuvõõrik-mees peaks naiste tähelepanu pälvimiseks tegelema spordiga, mis teeb ta terveks ja ligitõmbavaks.

 

BELLADONNA 11.02-19.02

 

Selline naine on küll kaunitar, kes teab oma tõelist hinda, valides hoolikalt partnereid, ning enamikul juhtudel eelistab olla vallaline. Mees ei ole küll eriti kena välimuse ja flirtimisvõimega, kuid on hea töötaja ning saavutab tööalase edu.

 

MIMOOS 20.02-28.02

 

Mimoosi-inimene sarnaneb oma lillega: ta on ülitundlik ja kannatab väga, kui tema tööd piisavalt ei hinnata, ülemused peaks hoiduma teda üle koormamast. Mimoos täidab oma tööülesandeid niigi innukalt, ihkab kiitust ega hooli puhkusest.

 

MOON 1.03-10.03

 

Mooni ilu on uimastav nagu oopium: mooni-naistesse armub palju mehi, kuid vaid vähestel õnnestub mooni poolehoidu saavutada. Mooni teele võib sattuda palju pisitakistusi, kuid ennast uskudes saavutab ta edu.

 

LIILIA 11-03-20.03

 

See veetlev ja rafineeritud lill peidab endas saladusi, millest vaid vähestel õnnestub osa saada. Teda iseloomustavad teesklus, pisipettused ja flirt, kuid siiski oskab Liilia olla täiuslikult õnnelik.

 

DIGITAALIS 21.03-31.03

 

Selle ilmetu kahvatukollase lille märgi all sündinud inimesed on nii välimuselt kui iseloomult silmapaistvad. Digitaalis leiab väljapääsu isegi kõige keerulisematest olukordadest. Ta säilitab alati enesevalitsuse, kuigi tegelikult tahaks nutta.

 

MAGNOOLIA 1.04-10.04

 

Magnooliat iseloomustavad auahnus ja soov olla kõikjal esimene. Et seda saavutada, peab ta rohkem arvestama teiste inimeste ja nende nõuannetega.

 

HORTENSIA 11.04-20.04

 

Hortensia on suuremeelne ja helde, kuid liiga kergemeelne, mis muutub teistele mõnikord tüütuks: nad ootaksid temalt pigem asisemat abi.

 

DAALIA 21.04-30.04

 

Uhke Daalia soovib leida igas olukorras kuldset keskteed. Rohkem kui kõigil tuleb tal oma samme kaaluda ja jõudu arvestada. Samas ei maksa tal loota täiuslikule edule.

 

PIIBELEHT 1.05-10.05

 

Piibelehel on helde ning avatud süda ning seetõttu saab ta sageli petta(nii tööl kui intiimelus). Samas on ta agar alluv. Piibeleht-naine vajab ustavat kaitsjat – näiteks Karuohakas-meest.

 

PORTULAK 1.05-21.05

 

Umbusklik ja ettevaatlik Portulak ootab ja kardab alatasa mõnda riugast isegi oma armsamalt. Portulakiga on väga raske suhelda. Armastuses vajab ta hellitamist ja väärtustamist, siis tasub ta selle eest mitmekordselt.

 

KUMMEL 21.05-31.05

 

Kummelit on raske mõista, sest ta eelistab oma tõelisi tundeid varjata ning arvamused jätab endale. Veetlevast välimusest hoolimata püüab ta tööl konkurendile kas karjääri nimel või lihtsalt nalja pärast jalga taha panna.

 

KELLUKAS 1.06-11.06

 

Konservatiivne inimene, keda väiksemadki muutused meeleheitele viivad. Ta vajab häid sõpru, hoolitsevat perekonda ja hubast kodu.

 

KARIKAKAR 12.06-21.06

 

Selline inimene ei paista silma ei romantilisuse ega julgusega, ta on vaikse iseloomuga kodusistuja ja kõrvaltvaataja, kes saab alati oma tahtmise vaikselt peale käies.

 

TULP 22.06-1.07

 

Tulp-mees on kahtlemata don Juan, keda enamik sündmusi ja inimesi külmaks jätab. Tulbinaine on aga energiline ja iseteadlik, kelle tähelepanu on raske võita.

 

VESIROOS 2.07-12.07

 

Seda märki iseloomustavad ühtaegu nii vesi, maa kui õhk. Ta on väga mitmekülgne isiksus, kes oskab hästi kohaneda. Ta ületab kergesti kõik pisitakistused.

 

KANNIKE 13.07-23.07

 

Ehkki Kannike hoiab end varju, äratab ta üldist tähelepanu. Ta on alati valmis päikese kätte tulema, et võtta seda, mis õigusega talle kuulub.

 

KIBUVITS 24.07-2.08

 

See on kõhkleja tüüp. Kes ei lase end kergelt püüda. Kibuvitsa kaitsevad okkad, milleta ta elu oleks väga raske.

 

PÄEVALILL 3.08-12.08

 

Olles leidnud endale päikese all kindla koha, ei lase ta end edusammudest pimestada ega konfliktidest heidutada, vaid rühib aina edasi.

 

ROOS 13.08-23.08

 

See on lillede kuninganna, kes tekitab teistes kadedust. Roosi vastu punutakse intriige, et tõrjuda teda talle kuuluvalt kohalt või teenitud tasust ilma jätta. Roosi on raske enda poole võita, sest sageli on ta üleolev ja egoistlik.

 

DELFIINIUM 24.08-2.09

 

See on askeet. Enese suhtes vähenõudlik, nõuab ta palju teistelt inimestelt. Ta peab õppima oma salaunistusi vaos hoidma ning rohkem teiste inimestega arvestama.

 

NELK  3.09-11.09

 

Ei ole teist nii otsekohest inimest kui Nelk. Ta on otsiva loomuga, kuid see ei pruugi teistele meeldida. Nelk jääb alati oma arvamuse juurde, ta püüab kaitsta tõde.

 

ASTER 12.09-22.09

 

Looduses on astrid sügisnukruse leevendajad. Samamoodi peletavad selle märgi all sündinud inimesed oma lõbusa iseloomuga süngust ja pimedust. Selliseid inimesi oskavad hinnata nii alluvad kui ülemused.

 

KANARBIK 23.09-3.10

 

Kanarbik paistab silma rafineerituse poolest. Töö on nad asendamatud spetsialistid ning teavad ka ise oma käte ja oskuste hinda. Kanarbik on hea kaaslane, kes ei jäta sõpra hätta.

 

KAMEELIA 4.10-13.10

 

Need on meeldiva välimuse ja rafineeritud käitumisega inimesed, kelles peitub ka palju julgust ja lapsikust. Kameelial on head näitlejavõimed.

 

SIREL 14.10-23.10

 

See taim on õitsele puhkemise, värskuse ja nooruse sümbol. Sirel abistab meeleldi teisi. Teda ärritavad valelikkus ning ta väldib lipitsejaid.

 

FREESIA 24.10-2.11

 

Selle märgi all sündinuid iseloomustavad julgus, visadus ja kangekaelsus, mis võivad vahel talle endale kahju teha. Enamasti on sellised inimesed sümpaatsed ja tõusevad tänu sellele jõudsalt ametiredelil.

 

ORHIDEE 3.11-12.11

 

Sellised inimesed paistavad silma salapärasuse ja mõistatuslikkuse poolest. Orhidee kahtleb kõiges ja satub seetõttu tihti kaaslaste ja ülemustega vastuollu.

 

POJENG 13.11-22.11

 

Pojengil pole põhjust tervise pärast muretseda – ta võidab iga haiguse. Kuid ometi peaks ka tema puhkama. Pojengi põhiliseks probleemiks on suutmatus oma ülesandeid lõpule viia.

 

GLADIOOL 23.11-2.12

 

Sellistel inimestel pole just erilisi andeid, kuid nad on töökad ja kohusetruud ning võivad oskusliku suunamise korral saavutada suurt edu.

 

VÕILILL 3.12-12.12

 

Võilill on soojuse sümbol: ka võilille-inimene toob kaasa soojuse, kuid ei suuda elada tähelepanuta. Seetõttu on võilill ekstravagantne ning astub tihti üle üldkehtivate normide piiri.

 

LOOTOS 13.12-22.12

 

See on puhtuse sümbol. Harjumatust ja ebatavalisest mõtteviisist tingituna on ka Lootose käitumine omapärane ning seetõttu laseb ta nii mõnegi väärtuse käest. Teiste inimestega suheldes peaks ta olema paindlikum

 

ALPI-JÄNESEKÄPP(eedelveiss) 23.12-31.12

 

Sellisel inimesel on kõik omadused, et olla hea sõber: ta on väga ustav ja rahulik, kuid võib keerulises olukorras kannatuse kaotada.

 

Allikas: „Saatusemärgid 2“, Kirjastus Sünnimaa, 2000

/strongspanstrong

style=text-align: justify;
Read 20954 times

Related items

  • 40 fakti meestest

    Kõigist naistekate arutlusteemadest on mehed ja armastus kõige popimad pealkirjad. Selleks et saaksid meestest veel rohkem teada, korjasime kokku mõned põnevad ja vahel ka naljakad faktid.

    faktid

  • Kirss.Neti magus test -> mida ütleb sinu lemmikjäätis?
    jäätis

    Jääkülmuse ja polaarse värskuse otsimise perioodil saab eriti populaarseks jäätis, mis võib peale magusa vahelduse pakkuda veidikene infot nii sinust kui ka sinu suhetest vastassugupoolega.


  • Armastuse keemiline valem on nüüdsest teada!

    Ameerika väljapaistev antropoloog Helen Fisher väidab, et on avastanud salajase võtme, mille abil on võimalik ennustada suhte arengukäiku.

    armastus

  • Test: mehe nina ja seksuaalne temperament

    Kuidas saada teada, kui hea armuke on sinu uus tuttav? See on täiesti võimalik juba enne voodisse minekut! Piisab üksnes mehe nina uurimisest.

    mehe nina

  • TEST: Kui palju kaalud 10 aasta pärast?
    kaal

    Täna saad piiluda tulevikku, et saada teada, mis juhtub sinu kaaluga 10-15 aasta pärast. Lisaks pakume nõuandeid, kuidas muuta tulevikku võimalikult meeldivaks. 


ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 164 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Juuksed ja nende hooldus

Meile kõigile ei ole antud pakse kohevai

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun