Kirss.Net

Wednesday, 20 July 2011 17:37

Kirss.Neti magus test -> mida ütleb sinu lemmikjäätis?

Jääkülmuse ja polaarse värskuse otsimise perioodil saab eriti populaarseks jäätis, mis võib peale magusa vahelduse pakkuda veidikene infot nii sinust kui ka sinu suhetest vastassugupoolega.

 

Testi kasutusjuhend: Vali allpool olevast nimekirjast oma lemmikjäätis, seejärel uuri valitud jäätisesordi pilti. Kui pead pildil olevat jäätist tõesti maitsvaks, siis vaata jäätise kirjeldust. Kui sa ei oska valida kahe või kolme maitse vahel, loe kõik kirjeldused läbi – kindlasti leiad igas midagi huvitavat enda kohta. Hea uudis: test sobib läbimiseks nii naistele kui ka meestele.

 

Puuvilja-/marjamaitseline jäätis
Kohvijäätis
Vanillijäätis/Plombiir
Šokolaadijäätis
Pähklijäätis
Sidrunijäätis
Banaanijäätis
 

 

marjajäätisPuuvilja-/marjamaitseline jäätis

 

Puuvilja- või marjajäätist eelistavad inimesed on enamasti väga tugevad ja mitmekülgsed isiksused. Tõsi küll, nad on veidi kinnised ega pruugi rääkida kellelegi oma muredest või tunnetest. Oma elukaaslaselt ootavad selle jäätisemaitse fännid rahulikkust ning toetust – seda, mida hindavad ja vajavad ise kõige rohkem. Nad on sageli väga armukadedad, kuigi ise ei pruugi oma partnerile truud olla.

 

kohvKohvijäätis

 

Temperamentsed, aktiivsed, energiat täis – kohvijäätise valimine räägib inimese positiivsest eluhoiakust ja lahkusest ümbritsevate inimeste vastu. Võib-olla sellepärast on nendel inimestel nii palju sõpru ja tuttavaid. Kohvijäätise fännidele ei meeldi tegevusetult istuda ega tegeleda rutiinse tööga. Partneri otsimisel lähtutakse eelkõige hingelähedusest ja teineteisemõistmisest.

 

vanillijäätisVanillijäätis/Plombiir

 

Kui ostad kõige sagedamini vanillijäätist või plombiiri, oled klassika suur fänn.Enamasti ei tähenda see vastumeelsust uuendustele või eksperimentidele, vaid pigem klassikaliste asjade kasutamise ja konservatiivse elustiili teadvustatut valikut. Sellised inimesed jälgivad pigem kõrvalt, kuidas keegi teine püüab asju uutmoodi teha. Nende elus mängib üsna suurt rolli raha – nad on asjalikud ja praktilised. Sellist jäätist eelistavad inimesed hindavad kõrgelt kindlustunnet, kuid see ei tähenda sugugi, et nad on igavad või ettearvatavad. Partnerite valimisel on nende jaoks kõige tähtsam seksuaalsus(tõsi küll, paljud seda endale ei teadvustata). Kirg ja erootika on hädavajalikud vanillijäätist eelistavate inimeste armastuse võitmiseks.

 

jäätisŠokolaadijäätis

 

Esmapilgul ei pruugi mõista, kui tore ja suuremeelne inimene sinu ees seisab – selleks on tarvis inimest veel kord vaadata, et sul kujuneks arusaam, kellega on tegemist. Asi on selles, et šokolaadijäätist armastavad inimesed peavad ümbritsevatest inimestest distantsi ega lase kellelgi võõral neile läheneda. Läheb mööda palju aega, enne kui kellelgi võõral õnnestub võita sellise inimese usaldust. Partnerilt oodatakse truudust ning „tegevuste läbipaistvust“ –  ei mingeid vihjeid ega salajasi tegevusi, sest vastasel juhul hakkavad šokolaadijäätise fännid oma teist poolt kahtlustama.

 

jäätisPähklijäätis

 

Sellist jäätist armastavate inimeste seas leidub väga palju filosoofe, kellele meeldib uurida oma hingeelu ning ümbritsevate inimeste tagamõtteid. Nende keerulises sisemises maailmas oma kunstlikult loodud raskustega ja pisikeste muredega võib tõeliste, eluliste probleemidega inimene kergelt ära eksida. Asi on selles, et nende inimeste elus ei ole kunagi miski liiga lihtne. Pigem vastupidi – kõik on väga keeruline. Neile ei meeldi muutused ega kompromissid, sageli esineb kalduvus perfektsionismi poole. Partnerilt tahetakse saada eelkõige tähelepanu oma isiksuse vastu ning moraalset toetust.

 

sidrunSidrunijäätis

 

Sidrunijäätise fännid elavad magusat elu. Nad hindavad eelkõige iseenda mugavust ja pühenduvad oma heaolu parandamisele. Neile ei meeldi eriti töötada, kuid see-eest on neil ülihea suhtlemisoskus. Sidrunijäätist eelistav inimene on tark ja õiglane, püüab alati teistest parem olla. Vabal ajal otsitakse uusi adrenaliiniallikaid, puhkust veedetakse tõenäoliselt eksootilistes riikides. Ka armastus on seda jäätisesorti eelistava inimese jaoks üks suur seiklus, seetõttu otsitakse vastassugupoole esindajates eksootilisust ja omapärasust.

 

jäätisBanaanijäätis

 

Need, kes valivad just banaanijäätise, on sageli kindlad, et eesmärk pühitseb abinõu ning seetõttu rikkuvad sageli reegleid ja hindavad eelkõige enda sõltumatust. Nad oskavad öelda „EI“, muretsemata seejuures tagajärgede ja teiste arvamuse pärast. Banaanijäätist sööva inimese partner peab olema väga kannatlik ning ta peab oma teist poolt armastama, kuna sellises suhtes on vältimatu truudusemurdmine banaanijäätise armastaja poolt. Läheb vaja kaua aega, et selline inimene mõistaks armastuse kõrget väärtust. 

 

pildid: dreamstime.com 

 

 

 

Read 13845 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised kahte kategoorilisse rühma: nendeks, kes ei kujuta oma elu ilma põsepunata, ja nendeks, kes seda üldse

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 120 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatama

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun