Kirss.Net

Thursday, 17 December 2009 15:08

Talvise näohoolduse kuldreeglid

Tõeline pakaseline talv on saabunud ning nõuab mõningaid ettevalmistusi. Ilmselt on kõigil juba soojad joped, kampsunid ja saapad ostetud, kuid kas teadsite, et ka nahk vajab talvel erilist hooldust?

näohooldus 

 

ALUSTAME HOMMIKUL

 

Temperatuurimuutused põhjustavad stressi kogu organismile – mõjutamata ei jää ka nahk: väljas on külm ja niiske, sees palav ja kuiv. Kõik see võib nahka ärritada, seepärast peab ette valmistuma juba hommikul. Raskuste vastu aitab võidelda niisutamine.

 

Mida teha: umbes tund aega enne kodust väljumist tuleb kasutada niisutavat kreemi. Niiskus on parim vahend kortsude vastu, ta kiirendab rakkude regenereerimist ning muudab nahka värskemaks. Pakaselise ilma puhul tuleb pärast niisutavat kreemi kasutada ka toitvat(umbes pool tundi enne väljumist).

 

PÄEVAPLAAN

 

Talvel veedame palju aega keskküttega siseruumides, mille kuiv õhk mõjub nahale ning selle niiskustasakaalule halvasti.

 

Paljud arvavad, et kuiv õhk on halb ainult kuivale nahale, kuid see pole nii. Selle probleemiga puutuvad kokku ka normaalse ja rasvase naha omanikud.

 

Mida teha: appi tõttavad vitamiinid! E-vitamiin on tugev antioksüdant, kollageeni tootmisele aitab kaasa C-vitamiin, tsink ja seleen panevad naha normaalselt funktsioneerima. 2-3 korda nädalas kasutage vitamiinidega näomaske. Lisaks sellele soetage endale termaalvesi, niisutav silmaümbruskreem ja hügieeniline huulepulk. Neid vahendeid võib kasutada nii tihti, kui soovite.

 

MÕNUS ÕHTU

 

Õhtu on näopuhastamise aeg. Suurte külmade ajal väsib nahk kiiremini ning vajab regulaarset hooldust. 1-2 korda nädalas võib kasutada toitvaid näomaske – suurepäraselt sobib savimask, mis on lisaks ka hea vahend vistrike vastu. Sellised vahendid aitavad reguleerida rakkude taastamisprotsesse.

 

Mida teha: ärge peske nägu kuuma veega, eelistage jahedat. Organism peab külmaga harjuma. Ärge unustage ka õhtust niisutamist, kandes kreemi õrnade masseerivate liikumistega.

 

pilt: dreamstime.com 

Read 6307 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 187 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun