Print this page
Friday, 17 June 2011 07:48

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et meeste aju on veidi teistsuguse ehitusega kui naiste oma. Seepärast suhtuvad mehed ka kosmeetikasse omamoodi.  

 

meik  

pilt: freedigitalphotos.net  

 

Mehe arvamus: „Vaata teda – paar aastat tagasi kasutas ta palju vähem meiki ning tema nägu meeldis mulle palju rohkem. Mis on temaga praegu juhtunud? Tonnid meiki, ta näeb välja nagu tõeline muumia.“

 

Naise arvamus: „See naine näeb super hästi välja ja tema meik on omaette kunstiteos: hoolitsetud näonahk, meisterlik silmameik, ideaalne kogus põsepuna...“

 

Nüüd aga püüame välja selgitada, mida arvavad mehed naiste ilust ning mida teha, et nendele meeldida.

 

Meiki peab olema just nii palju, et mees ei paneks tähele ei meiki ennast ega pisipuudusi, mida ta varjab. 90 % traditsioonilise seksuaalse orientatsiooniga mehi ei uuri naise nägu nii detailselt, et panna tähele keerulist meiki, vaid kujundavad oma arvamust üldpildi järgi.

 

Kui tahad meestele meeldida, siis pole mingit mõtet õppida tegema professionaalset meiki, vaid piisab naturaalse meigi tegemise oskusest.

 

Mehed hindavad meigis eelkõige harmooniat ja mõõdukust, seepärast on iga naise esmane ülesanne rõhutada meigiga oma näo eripära.

 

Sama käib ka soengu kohta. Meestele meeldivad puhtad lahtised juuksed, mis kutsuvad neis esile soovi juukseid katsuda. Keerulised ja aeganõudvad soengud peletavad tugevama sugupoole esindajaid hoopis eemale.

 

Kehakaaluga on asi lihtsam – erinevatele meestele meeldivad ka erineva kaaluga naised. Mõned eelistavad saledaid, teised volüümikamaid naisi. Üheks väheseks erandiks, mis ühelegi normaalsele mehele ei meeldi, on anorektiline kehakaal. Paremal juhul tekib mehel soov seda naist toita, kuid vaevalt et teda peetakse seksikaks. Seega pole mõtet ennast mittetäiuslike 90-60-90 kehavormide pärast dieetidega piinata.

Read 10986 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun