Print this page
Wednesday, 14 March 2012 13:37

Blanco Beauty meigitunnid

 

4 kuuma looki Blanco Beauty’lt: Gorgeous Rouge, Beige Softness, Blue Power ja Winter Innocence

Kõigi nelja lookide modelliks on Lisa Cant, kuid tekib mulje, et piltidel on hoopis neli täiesti erinevat naist. Tutvugem nelja aktuaalse looki tegemise nippidega.

 

1.Gorgeous Rouge

Huuli rõhutava meigi jaoks läheb vaja: heledat tooni  lauvärv, punast värvi huulepulk,  must ripsmetušš, heleroosa põsepuna ja punane küünelakk.

 

meik 

 

 

 

2.Beige Softness

Õrn beežides toonides meik: Taupe ja kuldse Gold karva lauvärv, must ripsmetušš, punakaspruun huulepulk, Taupe-tooni põsepuna.

 

meik 

 

 

3. Blue Power

Julge värvilise smoky eyes loogi jaoks on vaja üksnes 4 asja: kahte värvi lauvärvid, must ripsmetušš ja Burgundi-värvi huulepulk.

 

meik 

 

 

 

4. Winter Innocence

Retrostiilis look – midagi vahepealset kiisusilmade ja smoky eyes meigi vahel. Vaja läheb: must pliiats, süsihall lauvärv, must ripsmetušš, värvitu huuleläige, virsikukarva põsepuna ja Nude-tooni küünelakk.

 

  meik

 

 

 

 

Kõigi pakutud meigivariantide võlu on selles, et kõiki võib teha, kasutades väga lihtsaid kosmeetikatooteid, mida on võimalik saada nii kalliste kui ka odavamate meigibrändide valikust.

Milline look meeldis sulle kõige rohkem? Kas pead Blanco Beauty videotunde kasulikuks?

allikas: fashion-fashion 

 

 

 

Read 3866 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun