Print this page
Monday, 11 April 2011 10:39

Moodsad lõikused ja soengud: pariislik luksus Dessangelt

Tutvustame Kirss.Neti lugejatele juuksekunsti viimaseid trende. Seekord pakume vaatamiseks uusi soenguid ja lõikusi Jacques Dessange' Pariisi juuksurisalongist.

Lühike lõikus kaasaegsetele ja kiiret eluviisi pidavatele naistele. Volüümikus saadakse tänu eri pikkusega salkudele ja asümmeetriale. Läige ja õhulisus on saadud veidi sassis soenguga, mis on praegu vägagi aktuaalne.

soeng

Lõikus lühikestele juustele: klassikalised siledad juuksed pehmete ja õrnade joontega.

soeng

Dünaamiline ja õhuline lõikus keskmise pikkusega juustele: volüümikus on saavutatud tänu eri pikkusega salkudele.

soeng

Bob "dolce vita" stiilis - äärmiselt seksikas. Elegantsed lainelised juuksed ning luksuslikud lokid rõhutavad silmade sära. Naiselikkust toob veelgi esile kastanpruun juuksevärv.

soeng

Asümmeetriline bob eri pikkusega salkudega, mis teeb soengu stiilseks ja vallatuks. Värvikontrast köidab kõigi pilgud.

soeng

Ülinaiselik lõikus keskmise pikkusega juustele 50ndate stiilis. Õrnad lokid, mis raamivad nägu, toovad esile heledate juuste ilu.

soeng

Seksikas ja silmapaistev blondiin - lühike carré nimetusega Blond Californien

soeng

See stiil meeldib paljudele. Juuksed lähevad paremal pool asümmeetriliselt pikemaks, mis loob ilusa liikumise efekti. Selle soenguga sobib eriti hästi naturaalne meik. 

soeng

Lokitangid ja mõned minutid vaba aega muudavad tavalist soengu naiselikumaks. Nii saavutab Jacques Dessange naiselikkuse ja õrnuse efekti.

soeng

Linnas elavad naised vajavad alati stiilseid soenguid, seepärast pakub Jacques Dessange järgmist lahendust: nooruslik soeng, mida on lihtne ka kodustes tingimustes saavutada. 

soeng

Pikad salgud, mida kaunistavad elegantsed lained, mis köidavad kindlasti kõigi ümbritsevate tähelepanu. Ära jäta seda lihtsat, kuid ilusat soengut vahele! 

soeng

Prantsuse luksus

Kuidas teha sellist soengut? Kammi juuksed juukselakiga tahapoole, kinnita õrnalt klambritega. Jäta kinnitamata mõned üksikud salgud, mis loovadki luksuslikkuse efekti. 

soeng

 

Allikas ja pildid: www.dessange.com 

Read 33037 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun