Kirss.Net

Wednesday, 09 September 2009 15:22

Ohutu šopping on tõeline kunst!

Kui tihti on ette tulnud olukordi, et ostad midagi vaid suure allahindluse pärast, kuid jõudes koju, avastad, et tegelikult ei vaja seda asja? Kuidas vältida sellist olukorda? 
 
ostud 
 
 

* Ära võta kaasa kogu raha, mis kodus oli, lootes, et äkki leiad midagi ekstraordinaarset. On peaaegu et kindel, et kulutad selle raha riiete peale, mida ei hakkagi kandma. Võta kaasa ainult nii palju raha, kui palju oled valmis kulutama. Kui sa tead, et sul on kaasas ainult kindel summa, siis ei tee sa spontaanseid oste, kartes, et sul jääb rahast puudu.

 

* Ära mine poodidesse üksi. Parem on seda teha kahekesi, et saaks koos arutada eseme omaduste ja kasulikkuse üle. Ära usalda müüjaid – nad on halvad nõuandjaid, sest nende töö on müüa.

 

ostud* Ära kaota pead, kuuldes müügikampaaniatest ja allahindlustest. Osta ainult need asjad, mille eest oleksid nõud maksma ka täishinda.

 

* Mõtle, kas uus pluus sobib vanade teksastega ja seinakell tapeetide värviga? Kui ei, siis ära osta neid!

 

* Jäta ülerõivad autosse. Statistika on kurb: poodides minestab iga nädal umbes 50 tuhat šoppingust väsinud inimest. Kaubanduskeskuste inimmassid, vali muusika,  riidevalik ja palavus mõjutavad meie psüühikat ning just sellises seisundis näemegi seda ilusat rohelist pluusi, mis on ainult täna -70 %...

 

pildid: dreamstime.com: sxc.hu 

 

Read 8537 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 150 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kol

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun