Kirss.Net

Thursday, 22 October 2009 12:25

Andke mulle miljon krooni!

 

Ning ma kulutan selle raha. Kuid mille peale? Osutus, et ka selles olukorras käituks mehed ja naised erinevalt – seda näitas naiste ja meeste seas läbiviidud küsitlus. 

 

miljon   

26 % naisi ostaks korteri või maja, samal ajal kui ainult 19 % küsitlusele vastanud mehi kulutaks oma miljoni kinnisvara peale.

 

23 % nõrgema sugupoole esindajaid jagaks oma kapitali enda laste ja vanematega. Kuid mehed ei ole sama helded: andma osa raha „oma lähedastele” nõustus vaid 7 %.

 

Üleüldse on naised väga heldekäelised: 20 % kulutaks oma rikkuse lastemajade, vanadekodude, pühakodade ja loomade varjupaikade peale. Muide, ka 15 % mehi on selleks valmis.

 

13 % naistest läheks „miljoni eest” reisile, kusjuures nad tahaks teha seda kallima ja lastega. Samasugust soovi avaldasid vaid 7 % meestest, kuid enamik neist tahaks siiski reisida üksi.

 

Enda peale! Ilu, kirurgia, kosmeetika ja muu taolise peale kulutaks raha 8 % naistest. Huvitav, kuid tervelt 15 % !!! meestest paistis silma egoistliku enesearmastusega.  

 

8 % naistest ja 15 % meestest ostaks endale unistuste auto.

 

Samas, investeerida raha oma ärisse tahaks vaid mõni üksik naine(alla 0,1 %), mida ei saa öelda meeste kohta: tervelt 22 % alustaks ettevõtlusega.

 

MILLE PEALE KULUTAKSID MILJONI SINA?

 

allikas: Natali

pilt: www.blogcrack.com

 

Read 6754 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 212 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun