Kirss.Net

Wednesday, 03 August 2011 17:13

8 lihtsat sammu saleduseni

Rate this item
(0 votes)

Olla sale pole üldsegi raske – peab ennast lihtsalt kätte võtma ning juhinduma meie lihtsatest nõuannetest. Ilmselt ei saavuta sa küll paari nädalaga oma unistuste kehakaalu, kuid see-eest saavutad paari kuuga.

 

dieet 

pildid: freedigitalphotos.net 

 

Esimene samm: pane oma mõtted kirja

 

Kirjuta kas arvutisse või paberilehele üles kõik pähetulevad mõtted teemal, miks peaksid enda arust kaalu langetama. Kujuta ennast oma unistuste kehaga visuaalselt ette – kui ilus sa siis välja näed, milliseid riideid saad kanda ning kuidas mõjud ümbritsevatele meestele.

 

Teine samm: osta trenniriided

 

Kindlasti osta kõige kallimad tuntud firma trenniriided ning ülikallid, kuid imeilusad tossud. Nüüd oled kohustatud ka trenni minema, vastasel juhul oled raha ju asjatult kulutanud!

 

Kolmas samm: leia endale hobi

 

Sageli sööme vaid igavuse pärast. Kui sul on põnev hobi, siis ei hakka igav ning kes teab, võib-olla langetadki tänu uuele tegevusele paar kilogrammi. Võiksid proovida näiteks kudumist, heegeldamist või tikkimist – sellise tegevuse juures ei saagi eriti süüa, iga õnnestunud ese tõstab pealegi sinu enesehinnangut.

 

Neljas samm: soeta uued kööginõud

 

Ammu on teada, et värvid võivad mõjutada meie söögiisu: näiteks paneb punane taldrik kiiremini ja seega rohkem sööma. Eelista kollastele ja punastele taldrikutele siniseid ja rohelisi ning hakkad endale teadvustamata vähem sööma.

 

Viies samm: väiksem toiduportsjon

 

Ameerika dietoloogid viisid läbi uuringu, mille käigus selgitasid välja, et 92 % inimesi pole võimelised silma järgi toidukogust mõõtma. Seepärast ongi köögikaal niivõrd kasulik, sest siis saad söödud toidukoguses kindel olla. 2004. aastal läbiviidud uuring tõestab veel kord seda tõsiasja: 48 % inimestest, kes kaalusid toitu, langetasid aasta jooksul 5 % oma kehamassist dieeti pidamata, samas kui 33 % katsealustest, kes toitu ei kaalunud, võtsid 7 % juurde.

 

Kuues samm: piilu külmkappi

 

Vaata täiskõhuga oma külmkapi sisu üle. Kui seal on liiga palju maiustusi, rasvast liha ja kooke, siis peaksid tõsiselt kaaluma oma igapäevamenüü muutmist. Alusta kas või lubadusest neid ebatervislikke asju mitte osta. Sinu külmkapis peaks olema rohkem väherasvaseid ning vitamiinirikkaid tooteid.

 

Seitsmes samm: unusta ära keelud

 

Keelatud vili on magus nii meie enda kui ka organismi jaoks. Saades midagi „keelatud toitude“ nimekirjast, püüab keha jätta sellest võimalikult palju varuks. Seega ei tohiks täiesti ebatervislikest roogadest loobuda – küll aga peaks katsuma jätta need hommiku- või lõunasöögiks.

 

Kaheksas samm: analüüsi

 

Kui hakkad üles kirjutama kõik, mis päeva jooksul ära sõid, võid avastada, et unustad ära tervelt kolmandiku päeva jooksul suhupistetud toidust. Märgi üles nii söödud asi kui ka põhjus, miks ta ära sõid – kas olid näljane või sõid sõbraga kaasa või midagi veel. Nende üleskirjutiste analüüs aitab kiiremini ülekaalu põhjused välja selgitada. 

 

 

Read 7119 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »
Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 146 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »
Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksed ja nende hooldus

Meile kõigile ei ole antud pakse kohevai

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun