Kirss.Net

Wednesday, 04 May 2011 15:44

Suveks tselluliidist lahti: 5 lihtsat sammu

Valmistud rannahooajaks? Siis oled ilmselt mõelnud ka tselluliidist vabanemisele. Tselluliidist ei saa lahti ainult dieediga, vaid on vaja tõeline strateegia. Ära karda, selles pole midagi keerulist, küll aga pead täpselt iga punkti järgima. 

 

tselluliit  

pilt: freedigitalphotos.net  

 

Dieet

Pole midagi parata, aga tselluliidi ravimisel ei pääse kuidagi dieedist mööda. Tõsi küll, tegu on erilise dieediga, mille eesmärgiks pole niivõrd kaalulangetus, vaid ainevahetuse normaliseerimine ja mürkainete kehast väljaviimine. Kõige paremini sobib seega suhkruta detoks-dieet.

 

Dieet näeb ette magusast ja piimatoodetest loobumist. Süüa võid köögi- ja puuvilju, samuti kala ja väherasvast liha. Soovitatav on loobuda ka saiatoodetest, aga kui see on sinu jaoks mõeldamatu, võid süüa täisteraleiba.

 

Joo vähemalt kaks liitrit vett päevas, soovitatav on lisada vette sidrunimahla. Ka värskelt pressitud mahlad on asendamatud kaaslased tselluliidivastases võitluses. Kindlasti pead saama sõbraks ananassiga, mis sisaldab vähe kaloreid, kuid on suurepärane organismi puhastaja.

 

Vaata ka erilist tselluliidivastast dieeti >>

 

Sport

 

Sport on energia allikas ja tselluliidi kindel surm. Kõige rohkem kardab ta anaeroobset ja staatilist treeningut. Esimene kiirendab ainevahetust, teine tugevdab lihaseid. Ära mingil juhul jäta trenni vahele ja kui see siiski juhtub, siis treeni järgmine kord 1,5 korda kauem. Nii ei teki sul soovi laisk olla. 

 

Tselluliidivastane kosmeetika

 

Palju on räägitud tselluliidivastase kosmeetika ebaefektiivsusest. Tõepoolest, ainult kreem sind ei aita. Küll on aga kosmeetika hädavajalik meie tselluliidivastases programmis.

 

Tselluliidivastased kreemid sisaldavad aktiivseid aineid, mis stimuleerivad rasvade põletamist ja kiirendavad vereringet ja seega tselluliidi kadumist.

 

Siin on aga vaja teada mõningaid nippe. Näiteks on soovitatav kasutada kreemi öösiti, sest siis uuenevad naharakud palju kiiremini. Samatähtis on kanda tselluliidivastast kreemi enne trenni, sest füüsiline koormus kiirendab ainevahetust ja seega muudab kreemi tõhusamaks.

 

Veeprotseduurid

 

Meeldiv uudis: tselluliit vihkab sõna otseses mõttes merd! Sest merevees sisaldub ju niivõrd palju nahale kasulikke mineraale. Meresool ergutab ja pinguldab nahka: koos meres ujumisega on ta tselluliidi suur vaenlane. Kuna praegu saab meres suplemisest vaid unistada, siis osta poest või apteegist meresoola, et lisada see vannivette. Eelista jahedat vett. Ideaalne vannis käimise aeg on 15 minutit.

 

Ühtlasi on soovitatav võtta endale harjumuseks käia regulaarselt saunas. Viimase puhul on samuti tegemist ideaalse keha mürkainetest puhastajaga.

 

Salongiprotseduurid

 

Lõpetuseks ka mõned protseduurid laiskvorstidele, mis tagavad koos eelmise nelja punktiga edu. Tänapäeval on olemas kaks populaarset tselluliidivastast protseduuri: krüoteraapia ehk külmravi ja LPG-vaakummassaaž.

 

Esimesel juhul pannakse patsient 2-3 minutiks väga külmasse kapsulisse, kus on temperatuuriks -160 kraadi. Selle ajaga ei jõua sa ära külmuda, küll aga muudab taoline stressirikas olukord nahaprotsessid ligi 10 korda kiiremaks!

 

Tõsi küll, krüoteraapia aitab vaid tselluliidi algstaadiumitel(1. ja 2. staadiumid). Ülejäänud juhtudel tuleks võtta kasutusele LPG-vaakummassaaž. LPG-massaaž võitleb suurepäraselt tselluliidi vastu ning stimuleerib kollageeni tootmist. Vaja läheb vähemalt 10 protseduuri(2-3 nädalat) ja protseduurid pole kuigi odavad. See-eest saab läbi ka ilma dieedi ja spordita!

 

Vaata kindlasti ka: 19 tselluliidivastast retsepti

 

Read 7408 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 271 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun